NederlandsContact

Eva's muzikale theatervoorstelling: Ruth

Zandvoort, Strandhotel CenterParcs Zandvoort, donderdag 8 november 2018, 19:30 - 22:00 uur

Info

De EO presenteert: Eva's muzikale theatervoorstelling over de Bijbelse vrouw Ruth. Dit eeuwenoude Bijbelverhaal wordt opnieuw tot leven gebracht door middel van live muziek, prachtige videobeelden en het meeslepende acteerwerk van onder andere Anne Appelo en Jonathan Vroege (The Lion King). Het verhaal van Ruth, Naomi en Boaz spreekt ook vandaag de dag nog tot de verbeelding.

Ruths levensweg verloopt niet makkelijk. Ze treedt in een multicultureel huwelijk en gaat door een diep dal als haar man sterft. Met alleen haar schoonmoeder Naomi emigreert ze naar een voor haar onbekend land met een onbekende God. Eenzaam, zou je denken. Maar in het onbekende land sluit ze een bijzondere vriendschap. Een vriendschap die uitgroeit tot liefde. En niet alleen dat. De onbekende God wordt Ruths God en uiteindelijk zal zelfs uit haar nageslacht Jezus de Messias geboren worden.

Tickets


Eva Evangelische Omroep Noord-Holland Theater

Eva

Eva, het christelijke magazine voor vrouwen, organiseert jaarlijks een aantal verrassende evenementen. Met verhalen, ontmoetingen, overdenkingen en aanbidding waarover je kunt nadenken, bidden, doorpraten, huilen of lachen. Van harte welkom!