Benefietconcert Palu - Amsterdam Staff Songsters & Sharon Kips

Almere, De Wegwijzer, vrijdag 12 oktober 2018, 20:00 - 22:30 uur

Info

Om geld in te zamelen voor het door aardbevingen en tsunami verwoeste Palu en Sulawesi, geven de Amsterdam Staff Songsters van het Leger des Heils op 12 oktober samen met Sharon Kips een benefietconcert in Almere. Help je mee?

Het eiland Sulawesi werd vorige week hard getroffen door de verwoestende aardbeving en tsunami. Het Leger des Heils ter plaatse heeft dringend geld nodig voor hulpverlening en voedsel. Daarom organiseren de Amsterdam Staff Songsters, die nog geen jaar geleden op Sulawesi waren, dit benefietconcert. De entreekosten zijn € 10,- en komen geheel ten goede aan de hulpverlening van het Leger des Heils op Sulawesi.

Tijdens de missiereis van de Amsterdam Staff Songsters naar Hong Kong en Indonesië, was de nu zwaar getroffen stad Palu vijf dagen lang de uitvalsbasis voor concerten, diensten en ontmoetingen op het noordelijke deel van het eiland Sulawesi. Er werden nieuwe vriendschappen gesloten en de koorleden hebben veel van het Leger des Heils-werk ter plaatse gezien, zoals het ziekenhuis. Inmiddels is datzelfde ziekenhuis geëvacueerd; veel gebouwen zijn beschadigd en stroom is er niet. Het Leger des Heils op Sulawesi probeert zoveel mogelijk hulp te verlenen en opvang te creëren, maar de mogelijkheden zijn beperkt.