Coronamaatregelen:
Voor evenementen tussen 25 september en medio november kan om een coronatoegangsbewijs gevraagd worden.

Matthijn Buwalda in Barneveld

Barneveld, Bethelkerk, zaterdag 16 februari 2019, 20:00 - 22:30 uur

Info

Op zaterdag 16 februari verzorgt Matthijn Buwalda een muzikale avond in de Bethelkerk in Barneveld. Bij dit éénmalige concert, dat losstaat van de theatertour, staat de band Damascus Hiphop in het voorprogramma. Twee hele verschillende stijlen op één podium.

Matthijn Buwalda (1983) is een Nederlandse zanger en liedschrijver. Sinds 2006 heeft hij verschillende cd’s uitgebracht en door heel Nederland concerten gegeven in theaters, kerken en op festivals. Matthijn schrijft en zingt Nederlandstalige luisterliedjes waarbij hij geloof en het leven van alledag bij elkaar brengt.

Hij heeft voor verschillende andere artiesten en televisieprogramma’s liederen geschreven. Het nummer “Dit pakt niemand ons meer af” schreef hij samen met Henk Pool voor de bioscoopfilm "Achtste groepers huilen niet". Met dit nummer werden zij genomineerd voor een Rembrant-Award voor beste titelsong. Ook won Matthijn de BUMA Cultuur prijs 'Beste lied' in 2015 voor zijn nummer “Nog één rivier”. Naast zijn werkzaamheden binnen de muziek is Matthijn regelmatig actief als columnist.

Damascus: een collectief van drie gedreven rappers en één zangeres, ieder met een vlijmscherpe pen. De muziek van Damascus spreekt een breed publiek aan, de inhoud van de nummers is gevarieerd. Van creatieve doordenkers tot aangrijpende persoonlijke verhalen, van gevatte oneliners tot luchtige feelgood muziek. Bij alle members van Damascus staat God centraal in het leven. Hun geloof vormt dan ook een bron van inspiratie voor de teksten, net als ontelbaar veel andere zaken.