Elise Mannah: Als ik zo vrij mag zijn

Bergen, Ruinekerk, vrijdag 27 september 2019, 20:15 - 22:45 uur

Reacties van bezoekers

Jans
Als ik zo vrij mag zijn; ik heb genoten, ik ben (aan)geraakt, ik heb gelachen en een klein traantje gelaten. Wat een fantastisch programma! Bedankt!
Arjen En Marjanneke
Het was in een woord: fantastisch. Elise heeft ons meegenomen in een verrassend verhaal over vrijheid, gebaseerd op feiten. Goede musici, prachtig licht en prettig geluid.
Lucie
Prachtig verhaal wat ze met veel variatie in de liedjes weet te vertellen. Goede stem met fantastische muzikanten maakt het tot een heerlijke avond.
Leentje
Mijn man en ik hebben genoten van de afwisselende avond. Het was soms hilarisch en er was veel afwisseling. Ook de twee muzikanten waren top.
Erwin
In de sfeervolle ambiance van de Ruïnekerk heb ik genoten van een afwisselend programma. Serieuze en humoristische liedjes wisselden elkaar af met een interessante verhaallijn over vrijheid er doorheen geweven. En natuurlijk genoten van de geweldige muzikanten die Elise begeleiden!

Info

Elise Mannah slaat in haar gloednieuwe programma haar vleugels uit en onderzoekt hoe ver vrijheid reiken kan en mag. Met deze meeslepende theatervoorstelling zal Elise iedereen verrassen. Ze neemt ons mee op de vlucht! Maar wees gerust. Onderweg klinken haar prachtige liedjes en liggen de lach en ontroering zoals we van Elise gewend zijn altijd dicht bij elkaar.

Elise strijkt in het najaar van 2019 vast ook neer in een theater bij jou in de buurt; weet je welkom en laat je verrassen!.

De vorige theatervoorstelling ‘Nu’ van Elise Mannah scoorde gemiddeld een 8,9 bij de bezoekers. Enkele reacties:

Ontzettend leuke en positieve avond gehad samen met mijn zus! Daar waren we wel aan toe, even lachen en positiviteit! Maar Elise heeft ons ook weer tot nadenken gezet! Dank Elise voor deze mooie avond en je vrolijkheid! (Marieke)

Voor mij een onverwachts avondje uit maar geweldig! Elise is verfrissend, bij de tijd en prikkelt tot nadenken. Haar stijl is gevarieerd en ze zoekt interactie met haar publiek. (Willemieke)

Agenda


Theater Elise Mannah Bergen Noord-Holland

Elise Mannah

Elise Mannah zingt over liefde, hoop, geloof en over het leven van elke dag. Ze ontroert en laat lachen.