Elise Mannah: Als ik zo vrij mag zijn

Vrijdag 18 oktober 2019, 20:15 - 22:15 uur

Leeuwarden, Theater de Bres

Elise Mannah: Als ik zo vrij mag zijn

Leeuwarden, Theater de Bres, vrijdag 18 oktober 2019, 20:15 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Jip
Wat ontzettend mooi gedaan. Luchtig en toch diep, ver weg en heel dichtbij, persoonlijk en raak van begin tot eind.
Josefien
Eerst moest ik wel even wennen, maar ik vond het muzikaal en het zingen met het thema heel mooi. De act na de pauze vond ik wel heel erg leuk!
Anna
Komisch bedoelde act direct na de pauze vond ik niet erg geslaagd. Verder heerlijke avond gehad; ontroerend, intiem, wat een prachtige stem en dito muziek.
Magdalena
Verrassend, sprankelend, zuiver, verhalend en hoopvol! Een aanrader!!!! Top, Elisa!

Info

Elise Mannah keert in het najaar van 2020 terug in de Nederlandse theaters met de reprise van haar nieuwste voorstelling ‘Als ik zo vrij mag zijn’. Na de succesvolle theatertour in het najaar van 2019, waarbij nagenoeg alle zalen uitverkocht waren, beloven het wederom bijzondere avondjes uit te worden met een verrassend programma vol luisterliedjes en anekdotes die onderdeel zijn van een inspirerend waargebeurd verhaal.

Als ik zo vrij mag zijn is een uniek programma waarin Elise op zoek gaat naar de vele facetten van wat vrijheid eigenlijk echt inhoudt. De rode draad wordt gevormd door een bijzonder verhaal wat inspireert en de bezoekers een spiegel voorhoudt bij zaken waar we in ons leven allemaal tegenaan lopen. Met deze meeslepende theatervoorstelling weet Elise iedereen te verrassen. Ze neemt ons mee op haar vlucht! Maar wees gerust. Onderweg klinken haar prachtige liedjes en liggen de lach en ontroering, zoals we van Elise gewend zijn, altijd dicht bij elkaar. Elise wordt in deze voorstelling bijgestaan door muzikale duizendpoot Henk Doest op onder andere toetsen en virtuoos Michael Rothuizen op gitaar.

De eerste serie voorstellingen van ‘Als ik zo vrij mag zijn’ van Elise Mannah scoorde gemiddeld het cijfer 8,9 bij de bezoekers!

Enkele reacties:
Buitengewoon frisse voorstelling. Waarbij wij steeds weer geraakt werden door de echt- en openheid van de grand lady op het podium. Naast uit het leven gegrepen verhalen die ontroeren en laten lachen is de rode draad van de voorstelling er één om kippenvel van te krijgen. (John)

Wat geweldig om Elize op een hele andere manier te leren kennen, heel veelzijdig, en creatief. We hebben genoten! Absoluut voor herhaling vatbaar. (Ina)

Al jaren luister ik met plezier naar je muziek. Nu voor het eerst naar het theatherprogramma samen met mijn 3 zussen. We hebben enorm genoten! Erg sterk programma: de rode draad van het thema 'Als ik zo vrij mag zijn', ontroering, humor, stilte en power! Wat een talent en een uitstraling! De tijd vloog voorbij. Voor herhaling vatbaar! (4 zussen)