Greatly Blessed in concert

Dordrecht, Stichting de Hoop, zaterdag 2 maart 2019, 19:30 - 22:00 uur

Info

Toegang tot het concert in Dordrecht is gratis voor iedereen die stichting De Hoop een warm hart toedraagt, gezien de verwachte belangstelling is vooraf reserveren gewenst.

Greatly Blessed is een inspirerende gospelformatie die in 2012 is opgericht onder de naam Men4Christ, en sindsdien maandelijks concerten verzorgt in Nederland. 
In 2016 is de naam gewijzigd in Greatly Blessed. De groep bestaat uit 12 zangers en band. Op 2 maart geven ze een concert in Dordrecht, bij stichting De Hoop.

Het repertoire dat Greatly Blessed ten gehore brengt, ligt verankerd in de Southern Gospel, eigentijdse Amerikaanse gospel in de stijl van de Gaither Vocal Band. De afgelopen jaren trad de groep al op met de Amerikaanse Southern Gospel-artiesten Marshal Hall en Russ Taff, The Hoppers, The Isaacs en Ernie Haase & Signature Sound.

De meerstemmige zang, de muzikale arrangementen en choreografie, staan borg voor een bijzondere muziekervaring. 
Greatly Blessed wil vooral harten raken met een sprankelende muziekstijl en inspirerende songteksten, en het publiek bemoedigen met de geweldige boodschap die doorklinkt in de ontroerende harmonieën.