Victory 2019 in Harderwijk

Harderwijk, Dolfinarium, zaterdag 23 maart 2019, 19:30 - 21:15 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Victory voor nieuwe data.

Info

Na een overweldigende start in 2018, zal op vrijdag 22 en zaterdag 23 maart 2019 de tweede editie van VICTORY plaatsvinden in het Dolfinarium in Harderwijk. Hetzelfde concept, dezelfde Bijbel als basis, een nieuw verhaal!

VICTORY is een avondvullende theater- en muziekvoorstelling waarin het Bijbelverhaal centraal staat. Je wordt meegenomen vanaf de schepping en ziet hoe het leven van mensen daarna verliep. Je maakt mee wie Jezus is en wat hij heeft gedaan. En hoe het verhaal nu en zelfs in de toekomst verder gaat.

Laat je verrassen door een unieke combinatie van kunstvormen. Hedendaagse (christelijke) muziek, zang, dans, theater, beeldende kunst en film vertolken het verhaal van God die er altijd is, was en zal zijn.

Aan deze prachtige voorstelling werken (bekende) christelijke artiesten mee, zoals de Zandtovenaar, Elvis E., Larissa Baak, Hanne de Vries, Jonathan Vroege, Myrthe van Hulst en gospelkoor Grace & Glory o.l.v. Talitha Nawijn. En natuurlijk hebben ook de dolfijnen een plekje in het geheel!

VICTORY is een bijzondere belevenis voor jong en oud; of je nu het Bijbelverhaal al kent of nog niet. Dus kom met je buren, familie, vrienden en/of collega’s en beleef samen VICTORY!

Het programma heeft geen pauze. Voor meer informatie, bekijk de website van Victory.