Sela - Dorpskerkentour 2019

Vrijdag 22 maart 2019, 20:00 - 22:15 uur

Elburg, Oosterkerk

Sela - Dorpskerkentour 2019

Elburg, Oosterkerk, vrijdag 22 maart 2019, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Marga
Het was weer geweldig.. vooral de nieuwe liederen. Bijzonder dat sommige liederen je gelijk pakken en gevoel hebt of je deze al veel vaker hebt gezongen. Zingt gelijk lekker mee. Zo benieuwd welke liederen we gaan horen op een toekomstige cd ????????
Wim
Net zoals de andere concerten was het weer supwr
Corry
Genoten.Wat heerlijk dat er een band als Sela is. Bedankt allemaal.
Corrie
Was weer een geweldige avond en prachtige nieuwe liederen ter eer van onze Heiland en Heer.
Zwanie
Hele fijne avond gehad! Mooie nieuwe liederen!
Wim & Thea
Het was weer een prachtige avond. Mooie nieuwe liederen, vooral Welkom thuis! Wij verheugen ons erop straks naar jullie nieuwe album te kunnen luisteren!
Stefanie
In paar woorden geweldige avond! God van leven ..geweldig En nieuwe lied bij schilderij van Rembrandt de verloren zoon. Anneke heb je ook die handen gezien? Vader en moeder hand op de verloren zoon?
Rachel
Geweldig concert. Genoten van het luisteren naar de mooie liederen. Heerlijk samen gezongen.
Jan Vos
Een geweldige avond. Genoten van het luisteren naar mooie luisterliedjes. Heerlijk gezongen. En alles tot eer van onze God. Hij gaat mee. Want Hij heeft ons beloofd...." IK ZAL ER ZIJN."
Johanna
Het was een fijne avond! Met mooie oudere en nieuwe liederen!
Marleen
Het concert in Elburg was prachtig! We zijn nog onder de indruk van de nieuwe liederen,heel erg mooi!! We hopen ze allemaal terug te horen op de nieuwe cd!!
Henriëtte
Wij hebben een heerlijke avond gehad! Wij waren met 5 personen. De liederen raakte ons emotioneel maar ook blijdschap! De nieuwe liederen zijn mooi bijzonder en herkenbaar...
Jenny
Fijn programma, muzikaal prachtig, zangeres op de galerij vaak niet te verstaan waardoor je de tekst van de nieuwe liederen mist. Tip om de tekst op de beamer te zetten.
Nicole
Weer erg genoten van een avond Sela. De nieuwe rustige nummers raakten mij aan. Prachtig. De up tempo nummers misten net wat, mag nog wat meer muzikale opbouw (power) in. Ben heel benieuwd hoe ze straks op de cd komen. Veel zegen daarin!
Christina
Ik vond het heel leuk! Genoten van de muziek en goede interactie. Ik vond alle nieuwe liederen mooi, de mooiste vond ik die over genezing, dat ook als God niet ingrijpt Hij erbij is. Dat zou echt een mooie aanvulling zijn.
Esther
Ik vond het prachtig! Vorig jaar stoorde ik me een heel klein beetje aan de zangeres (ze zong gespannen, kelig), maar dit keer was dat helemaal niet aan de orde. Heeeeerlijk meezingen met de bekende liederen, een sympathieke presentatie van nieuwe liederen (ook erg mooi). Ik heb genoten en kijk ontzettend uit naar de nieuwe cd.
Daniëlle
Zo bijzonder mooi.... daar waar onenigheden zijn in kerken en geloven. Zongen we "breng ons samen" hoe bijzonder is dat. Het verwarmd je hart zo'n avond
Gerrianne
Weer een super avond!
Anouk
Prachtige nieuwe liederen. Vooral ‘welkom thuis’ zingt nog na in m’n hoofd. In sommige andere liederen mag de tekst wel wat afwisselender, net wat meer diepgang daardoor? Herhaling is goed maar kan ook vervelen. De samenzang was weer fijn, heerlijke liederen allemaal. Bedankt voor wat jullie toevoegen aan de christelijke zangwereld! Gods Zegen!
Tim
Geweldig concert met leuke afwisseling van nieuwe en bekende nummers. Verder fijn om ook samen te zingen. Pauze was wel iets te lang vond ik.

Info

Sela speelt in de komende tijd in dorpskerken overal in het land. Deze concerten staan in het teken van zingen, heerlijk luisteren én kennismaken met nieuwe liederen die in de komende maanden door Sela worden geschreven. Het is elk concert weer bijzonder om, ongeacht uit welke kerk je komt, in eenheid God alle eer toe te kunnen zingen.

Naast overbekende liederen leren we dus nieuwe liederen aan. De missie van Sela is het 'schrijven van liederen voor de kerk'. Voordat een lied wordt opgenomen op cd, is het belangrijk om te kijken of het lied ook echt geschikt is voor samenzang. Met het bezoeken van de Dorpskerkentour draag je dus ook nog een steentje bij aan de nieuwe Sela-cd die D.V. begin september verschijnt.

Aarzel niet wanneer je wil reserveren, de concerten zijn meestal snel uitverkocht.