Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /home/iticket/domains/portal2018/3.detect.source.php on line 31
Sela op zaterdag 23 maart 2019 in Alblasserdam - truetickets.nl

Sela - Dorpskerkentour 2019

Zaterdag 23 maart 2019, 15:00 - 17:15 uur

Alblasserdam, Havenkerk

Sela - Dorpskerkentour 2019

Alblasserdam, Havenkerk, zaterdag 23 maart 2019, 15:00 - 17:15 uur

Reacties van bezoekers

Jacco Appeldoorn
Mooie nieuwe liederen. Weer genieten. Eigenlijk 2 preken met een pauze. (Voor mij dan). Mijn dochtertje van 8 vroeg wanneer we weer gaan.
Rieneke
Mooi programma. Door deze liederen word je even boven alle dagelijkse zorgen uitgetild.
Paul
Fijn familie concert! Bekende en nieuwe liederen mee kunnen zingen en luisteren. Wij waren twee keer eerder bij Sela in de Laurenskerk in Rotterdam, maar als afwisseling is een kleinere kerk ook erg leuk. Opwekkende middag!
Marieke Jans
Mijn dochter (10 jaar oud) en ik waren voor het eerst op een Sela concert en we hebben genoten. Het nieuwe nummer bij het schilderij van Rembrandt vond ik heel bijzonder. Het was een middag waarin ik God heb gehoord: door de muziek heen, door de teksten heen, door de woorden heen en in mijn eigen hart. 'k ben dankbaar voor deze middag. En dochterlief draait nu de cd's grijs en dan met name het nummer 'hemelse gave' welke ook gespeeld werd.
Sophie
Mijn eerste concert van Sela. Erg mooi! Naar de nieuwe liederen geluisterd, komen ze beter bij me binnen, dan dat ik mee zing. Mooie teksten. Ga zo door Sela, dan zijn jullie tot grote zegen voor je omgeving!
Esther Van Straten
Het was weer heel erg mooi!
Petra
Super mooi!!
Henk
Vandaag voor het eerst samen met mijn vrouw naar concert van Sela geweest. Indrukwekkend openingslied, prachtige nieuwe liederen , samen bidden maakt ons één.
Marjan
Wat een fijn concert in Alblasserdam. Vriedelijke ontvangst. Gratis koffie/thee in de pauze. Genoeg ruimte voor het publiek en leuk dat er ook aandacht was voor alle kinderen die er waren. Nieuwe liederen gehoord en soms meegezongen en samen de bekende liederen zingen. Heb ervan genoten.
Denise
Was samen met me nichtje van 10 en vriendintje was super
David
Geweldig concert weer! Ook de nieuwe liedjes waren heel mooi. Heel fijn om ook samen te kunnen zingen voor God.
Rianne
Was weer een mooi programma! En mooie nieuwe liederen!! Kijk uit naar de cd.
Monique
Fijne middag, samen met mijn man geweest. We zijn bekend met Sela maar nog nooit naar een concert geweest ivm chronische rugklachten. Dit was dus onze 1e concert. Mooie nieuwe liederen. Ben benieuwd wanneer de nieuwe cd uitkomt. Het blijft nog best even wennen met de nieuwe zangeres. Je bent zo lang Kinga's stem gewend. Desalniettemin heeft de nieuwe zangeres een prachtige stem. Ga zo door Sela, jullie bereiken zoveel mensen door woord en zang. We hopen zeker nog eens te komen.
Martin
Eerste Sela concert bijgewoond. Voor onze verjaardag cadeau gekregen. Bij de ticketreservering onze beperking opgegeven. Verbaasd hoe we werden opgevangen met gereserveerde plaatsen op naam----hoge klasse. Gewend aan Engelstalige Praise moesten we even wennen aan puur Nederlandstalig. Een heel mooie middag is onze ervaring, met een prachtige geestelijke inhoud. Hopen en bidden dat jullie veel mogen bijdragen aan geestelijke vernieuwing in kerkelijk Nederland. Een nieuwe Reformatie na 400 jaar zou prachtig zijn.
Chantal
Mijn eerste Sela concert... Het was in een woord geweldig! Samen met een vriendin heerlijk meegezongen, geluisterd en genoten!
Marianne
Het was weer een geweldig concert! De teksten en de muziek...prachtig. Alle eer aan God! Mijn man was voor het eerst mee en vond het ook mooi en indrukwekkend.
Marja
Mijn eerste Sela concert. Geweldig!!!
Ans
Het was heel mooi met prachtige liederen.wat ik ook leuk vond oud en jong iedereen genoot. Ik wens jullie heel veel succes ,mooi om zo het evangelie te brengen.

Info

Sela speelt in de komende tijd in dorpskerken overal in het land. Deze concerten staan in het teken van zingen, heerlijk luisteren én kennismaken met nieuwe liederen die in de komende maanden door Sela worden geschreven. Het is elk concert weer bijzonder om, ongeacht uit welke kerk je komt, in eenheid God alle eer toe te kunnen zingen.

Naast overbekende liederen leren we dus nieuwe liederen aan. De missie van Sela is het 'schrijven van liederen voor de kerk'. Voordat een lied wordt opgenomen op cd, is het belangrijk om te kijken of het lied ook echt geschikt is voor samenzang. Met het bezoeken van de Dorpskerkentour draag je dus ook nog een steentje bij aan de nieuwe Sela-cd die D.V. begin september verschijnt.

Aarzel niet wanneer je wil reserveren, de concerten zijn meestal snel uitverkocht.