Sela - Dorpskerkentour 2019

Dedemsvaart, Van Dedemkerk, donderdag 28 maart 2019, 20:00 - 22:15 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Sela voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Jennie
Het was eem pratigge concert en van genoten.
Anne
Wij vonden het een prachtig concert, mooie afwisseling in het programma tussen rustige en liederen met meer tempo. Ook de nieuwe liederen hebben we van genoten. We zien uit naar de cd/dvd. Waardevolle avond. Voor jullie nog mooie concert avonden gewenst.
Manny Bijker
Wij hebben het gisteren erg mooi gehad bij het concert van Sela. Het is ook een mooie kerk de van Dedemkerk, maar het geluid komt niet altijd helemaal goed over.
Els En Geerten
Een mooi concert in een voor mij zeer bekende kerk! Fijn om zo samen Gods lof te zingen.... welkom thuis...; God is overal! Heel mooi!
Annemarie
Leuk dat jullie oude en nieuwe liederen combineerden, ik vond niet alle nieuwe liederen aanspreken, maar het nummer van Mirjam op de gitaar vond ik super leuk. Ik weet niet als het echt iets is voor in de kerkdienst, maar zeker wel als een lied dat personen kan ondersteunen.
Diny
Geweldig liederen met een tekst waar ik wat mee kan ..het werd gezongen met zoveel overgeven. We hebben genoten van jullie nieuwe liederen kunnen allemaal op de album .
Jan
Helemaal geweldig. halleluja van Mirjam was wel heel geweldig. Zet deze online zodat we er vaker van kunnen genieten, wat een gebed is dit, tot tranen toe geroerd. Voor de rest, we kijken er naar uit om de CD te ontvangen!! Volgende keer zijn we er weer bij hoor!!
T. Kwakkenbos-Meinen
Samen met mijn zoon van 11 ben ik naar het concert geweest. We hebben beide enorm genoten. De liederen waren prachtig. En het is fijn om geregeld mee te kunnen zingen.
Angeline
Veel mooie nieuwe liederen met verdiepende teksten, die ons echt raakten...!
Margaret
Het was voor ons het eerste concert en het was geweldig en ontroerend. Wat een mooie avond. De kerk leent zich uitstekend voor dit evenement en de organisatie was dik in orde.
Rianca
Prachtig concert! We hebben genoten!!
Johan Tinholt
We hebben genoten, mooie liederen en een prima programma, we zullen zo weer gaan bij een volgende gelegenheid.
Patricia
Erg genoten! Mooie nieuwe liedjes.
Roeline
Het was wederom een geweldig mooi concert. De nieuwe liederen vind ik prachtig. Het raakte me keer op keer. En jullie enthousiasme, jullie stralen allemaal vreugde uit. Ik kijk uit naar het volgende concert. Gods zegen.
Lammie
Het was weer een feestje. Genoten van de nieuwe liederen,nu al zin in de cd
Leida
Het was eerste Sela concert. Genoten van de prachtige liederen. Heerlijk meegezongen. Eerste wat mijn man zei na het concert: morgen weer? Geef aan hoe wij de avond hebben ervaren.
Ada Görtz
Inspirerend, warm en toegankelijk! Ik heb genoten van het concert in deze prachtige kerk, waar ik nu voor het eerst was! Ik was aangenaam verrast!
Jeanet
Heerlijk weer de mooie liederen zingen. Mooi afwisseling ingetogen en uitbundig. Nieuwe liederen ook mooi, zeker qua muziek. James niet zoveel gehoord vanavond..
Jannie
Heb genoten samen met Mirjam van het concert. Het meezingen was ook fijn om zo de Here lof te zingen met elkaar. De nieuwe liederen zullen zeker een aanwinst zijn voor de ere dienst.
Gerda
Voor het eerst een concert van Sela bijgewoond. Prachtige liederen, heerlijk om mee te zingen.

Info

Sela speelt in de komende tijd in dorpskerken overal in het land. Deze concerten staan in het teken van zingen, heerlijk luisteren én kennismaken met nieuwe liederen die in de komende maanden door Sela worden geschreven. Het is elk concert weer bijzonder om, ongeacht uit welke kerk je komt, in eenheid God alle eer toe te kunnen zingen.

Naast overbekende liederen leren we dus nieuwe liederen aan. De missie van Sela is het 'schrijven van liederen voor de kerk'. Voordat een lied wordt opgenomen op cd, is het belangrijk om te kijken of het lied ook echt geschikt is voor samenzang. Met het bezoeken van de Dorpskerkentour draag je dus ook nog een steentje bij aan de nieuwe Sela-cd die D.V. begin september verschijnt.

Aarzel niet wanneer je wil reserveren, de concerten zijn meestal snel uitverkocht.