Trinity: Gatherings

Diepenveen (bij Deventer), Klooster Nieuw Sion, woensdag 21 augustus 2019, 20:00 - 22:00 uur

Reacties van bezoekers

Annewil
Gezellig, uitbundig, heerlijk dansen, ontmoeting met bandleden, kortom een heel mooi feestje in de schuur bij klooster nieuw Sion.
Henk
Super gaaf. We hebben enorm genoten.
Annelies
Wat een leuke avond was dat, een succes. Klein, intiem, gave locatie, kortom geweldig en voor herhaling vatbaar.
Jacqueline De Wit
Een mooi, gezellig en intiem concert in een prachtige omgeving. Een vrolijke sfeer gecreëerd door Elbert! Bezoekers van allerlei leeftijden. Afwisselende liedjes. Voor herhaling vatbaar!
Rosalie
Geweldig! Wat een fijne sfeer. Ik had niet verwacht dat het zo zou zijn. We konden zo dichtbij zijn, echt IN de muziek en MET de band in plaats van erbij. Ik ben positief verrast!
Sylvia
Wat een feestje weer! Enige minpunt: het was veel te kort.
Jan En Lonneke
Feest!!! Zingen, dansen, vrolijkheid op een bijzonder mooie plek (in ons eigen dorp...). Enorm genoten samen met onze vrienden van onze eerste kennismaking met Trinity. En lekkere koffie en sapjes. :)
Dick
Super super, Hemels Feestje heerlijk.. niet 1 moment verveeld ????
Heidi
Het was super, wat een feest! Echt een hele leuke setting ook. En Bert mag van mii wel vaker een solostukje zingen. Klonk goed! In zijn geheel, zeker voor herhaling vatbaar!

Info

Een reeks huis-, tuin- en schuurfeesten VOL ontmoeting, muziek en verbinding waarmee Trinity naar jou toekomt: dat zijn de Trinity Gatherings.

Frontman Elbert Smelt legt het je uit: 'We zijn super dankbaar dat we regelmatig voor grote zalen mogen spelen, maar onze kern verliezen we nooit: akoestisch, met weinig poespas, een hemels feestje bouwen!'

'En dat is precies waarom we Gatherings gaan doen: Lokale, kleinschalige oergezellige optredens bij mensen met een grote schuur, tuin of huiskamer in jouw buurt. Avonden vol muziek, verhalen, zang, dans, hapjes, drankjes en ontmoeting. We houden van kletsen en heel veel lol hebben met ons publiek. En natuurlijk gaan we op zoek naar wat jou en ons inspireert en hoop geeft.'

Stel je dus voor: 100 tot 150 gasten, de mannen van Trinity zonder podium of backstage area, hapjes en drankjes, een gezellig doldwaas sfeertje EN de tijd om te feesten en te kletsen. Bij een Gathering zijn er alleen staanplaatsen beschikbaar.

Waarom zou je gaan? Nou, bekijk het zelf: Trinity nam alvast de proef op de som en deed een proef-Gathering. Bekijk hieronder hoe knotsgezellig het wordt: