LEV: Zomerconcerten

Harderwijk, Kerkelijk Centrum de Regenboog, vrijdag 5 juli 2019, 20:00 - 22:00 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van LEV voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Dineke
Heerlijke avond gehad. Wat een mooie eenvoudige teksten van liederen maar zo diep en rijk.
Marina
Een geweldige avond gehad. Samen zingen, samen geloven. Jong, oud en er tussenin. Goede afwisseling van nummers. En van mij mogen alle nieuwe nummers op de nieuwe cd.
Henk & Geja
Fantastische avond. Mooie opbouw van het programma. Reeks nieuwe nummers (welke nog niet zijn uitgebracht) afgewisseld met de bekende meezingers. Muziek en licht was geweldig. We zouden zo nog een keer gaan als LEV weer in de buurt van Amersfoort zou komen.
Wim
Wat een prachtige nummers heeft LEV gezongen en gespeeld. Geweldig hoe ze hun zoektocht delen, zeker na het overlijden van Kingba. Vaak ontroerend mooi.
Hans
Wat een avond! Wat een teksten! Wat een muziekanten en afwisseling in zang en muziek! Lekker Nederlands! Lekker meezingen! Wij zijn opgebouwd en hebben genoten. Prachtige nieuwe nummers!
Ben Haisma
Leuk concert. Nieuwe liederen klonken goed. Ga zo door....,.,

Info

LEV geeft aan het begin van de zomer vier zomerconcerten! Deze concerten staan in het teken van samen zingen, luisteren én kennismaken met nieuwe liederen die LEV in de afgelopen periode heeft geschreven.

Voor het eerst wil de band, voordat een nieuwe cd wordt opgenomen, kijken en ervaren hoe de nieuwe liederen ‘landen’. Met het bezoeken van een zomerconcert draag je dus een steentje bij aan de nieuwe LEV-cd die in het najaar van 2019 wordt opgenomen.