Theatertour Matthijn Buwalda: Rechtop Mens

Vrijdag 8 november 2019, 20:00 - 22:30 uur

Ede, Cultura

Update: de komende tijd zijn er geen concerten mogelijk. Videoconcerten zijn toegestaan zonder publiek in de zaal. Als een gepland concert wordt afgelast ontvangt u binnen enkele dagen bericht van de organisator.

Theatertour Matthijn Buwalda: Rechtop Mens

Ede, Cultura, vrijdag 8 november 2019, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Gerson
Heerlijk naadloos programma met mooie omovernadenkmomenten en luchtige grappen :)
Gerard En Tjitske Den Hollander
Heerlijke avond met prachtige liedjes , ze zijn herkenbaar en emotioneel, we hebben genoten!
Bas Van Kooten
Rechtop mens is een prachtige voorstelling waarin Matthijn de juiste balans weet te vinden tussen gevoelige liedjes en de humor uit zijn eigen leven. Veel momenten van herkenning. Muzikaal was het ook echt een mooi programma.
Agnes
Mooie liedjes, herkenbare levensvragen, maar miste een beetje pit. Het kijken naar een band met zoveel muzikaliteit is geweldig!
Marijke
Ik heb genoten, het was veel te snel voorbij. Mooie liedjes met diepgang, herkenning en ook heerlijk gelachen. Dankjewel
Geke
Ik vond het geweldig mooi! Matthijn je hebt zoveel talent! Wat je zegt is heel herkenbaar en geeft stof tot nadenken. Mooie afwisseling in de liedjes en heerlijke humor. Ik heb een heerlijke avond gehad. Dank je wel Matthijn!
Pieter
Vermaak, luchtig, maar zo werkelijk en herkenbaar allemaal. Plezier en overdenking voor jong en oud. En muzikaal genieten!
Marga
Geweldige, inspirerende en bemoedigende voorstelling. Heel herkenbare teksten.

Info

Komend najaar is Matthijn Buwalda opnieuw te vinden in de Nederlandse theaters! Zijn nieuwe voorstelling heeft als titel ‘Rechtop Mens’. Het belooft een mooie avond uit te worden vol nieuwe luisterliedjes en prachtige verhalen.

Rechtop Mens is een programma waarin Matthijn zoekt naar wat het betekent om 'rechtop te leven'. Wie of wat helpt ons om fier overeind te blijven staan. Overeind staan in een veranderende samenleving, overeind staan in dagelijkse beslommeringen. Staan wanneer het goed gaat, maar ook als het leven je soms naar beneden drukt.

Laat je op deze muzikale reis meenemen langs een lach en een traan, langs herkenning en verrassing en geniet van hoe deze nieuwe voorstelling voor je ogen tot leven komt.

Rechtop Mens is een vervolg op de theatertours 'Straks als ik geen pijn meer doe', 'Lichtjes in de Mist' en 'Hotel de Hoop'. De voorstellingen van Matthijn en zijn getalenteerde band worden hooggewaardeerd door het publiek. Hieronder worden een aantal reacties weergegeven:

Een humorvolle, vaak ontroerende cabaretvoorstelling met een diep-menselijke boodschap, omlijst met prachtige liedjes en kei-goeie muziek - Jan

Wat een geweldige voorstelling. De combinatie van humor en fijne muziek maakte dat de avond weer voorbij gevlogen is! - Aartie

Een avond genieten. Herkenning over 'het leven', met een grote dosis humor en natuurlijk prachtige liedjes en muziek! - Truus