Theatertour Matthijn Buwalda: Rechtop Mens

Donderdag 21 november 2019, 20:00 - 22:30 uur

Drachten, De Lawei

Update: de komende tijd zijn er geen concerten mogelijk. Videoconcerten zijn toegestaan zonder publiek in de zaal. Als een gepland concert wordt afgelast ontvangt u binnen enkele dagen bericht van de organisator.

Theatertour Matthijn Buwalda: Rechtop Mens

Drachten, De Lawei, donderdag 21 november 2019, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Gea
Wat ik zo mooi vind aan Matthijn is dat hij zo eerlijk en puur is. Hij is niet beter dan jij en ik, hij valt zelfs af en toe door de mand... En hij kan het fantastisch verwoorden. Wat hij verteld is heerlijk herkenbaar. We hebben gelachen. En het andere moment kun je een spelt horen vallen... In een woord: geweldig! En wat ook zeker gezegd moet worden: wat een fantastische muzikanten heeft hij om zich heen!
Leonie Enter
Wat een mooie avond! Kwestbaar, gevoelig, herkenbaar, humor, tranende ogen van het lachen, boodschap voor het leven, geinspireerd & pakkend! Het zit em in de kleine dingen van het leven. Prachtige liederen!
Bauke
Manjafiek een humoristische avond
Petra
Zo'n heerlijk cadeautje! Ieder jaar rond mijn verjaardag komt Matthijn in Drachten en trakteer ik mijn dochter en mij op een avondje genieten. Het uitje waar we ieder jaar naar uit kijken, zó ook dit jaar. Matthijn en zijn band heeft ons verrast, met heerlijke muziek, een eerlijk kijkje in zijn keuken, humor van de bovenste plank en een diepgang die dieper rijkte dan al zn voorgaande shows. Volop genoten met een lach en een traan. Kan niet wachten tot de volgende voorstelling klaar is! Zeker de moeite waard!!!????
Klaske
Mooie theateravond gehad. Humor tussen de liedjes door, soms oh zo herkenbaar! En de liedjes prachtig gezongen door Matthijn en zijn getalenteerde collega's......... af en toe kippenvel.
GH ZWOLLE
Gevoelig eerlijk... en herkenbaar

Info

Komend najaar is Matthijn Buwalda opnieuw te vinden in de Nederlandse theaters! Zijn nieuwe voorstelling heeft als titel ‘Rechtop Mens’. Het belooft een mooie avond uit te worden vol nieuwe luisterliedjes en prachtige verhalen.

Rechtop Mens is een programma waarin Matthijn zoekt naar wat het betekent om 'rechtop te leven'. Wie of wat helpt ons om fier overeind te blijven staan. Overeind staan in een veranderende samenleving, overeind staan in dagelijkse beslommeringen. Staan wanneer het goed gaat, maar ook als het leven je soms naar beneden drukt.

Laat je op deze muzikale reis meenemen langs een lach en een traan, langs herkenning en verrassing en geniet van hoe deze nieuwe voorstelling voor je ogen tot leven komt.

Rechtop Mens is een vervolg op de theatertours 'Straks als ik geen pijn meer doe', 'Lichtjes in de Mist' en 'Hotel de Hoop'. De voorstellingen van Matthijn en zijn getalenteerde band worden hooggewaardeerd door het publiek. Hieronder worden een aantal reacties weergegeven:

Een humorvolle, vaak ontroerende cabaretvoorstelling met een diep-menselijke boodschap, omlijst met prachtige liedjes en kei-goeie muziek - Jan

Wat een geweldige voorstelling. De combinatie van humor en fijne muziek maakte dat de avond weer voorbij gevlogen is! - Aartie

Een avond genieten. Herkenning over 'het leven', met een grote dosis humor en natuurlijk prachtige liedjes en muziek! - Truus