Theatertour Matthijn Buwalda: Rechtop Mens

Woensdag 27 november 2019, 20:00 - 22:30 uur

Apeldoorn, Orpheus

Update: de komende tijd zijn er geen concerten mogelijk. Videoconcerten zijn toegestaan zonder publiek in de zaal. Als een gepland concert wordt afgelast ontvangt u binnen enkele dagen bericht van de organisator.

Theatertour Matthijn Buwalda: Rechtop Mens

Apeldoorn, Orpheus, woensdag 27 november 2019, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Johan En Hennie Van Raalte
Wij hebben weer erg genoten van de voorstelling. Het is bijzonder hoe de liederen je kunnen raken en bemoedigen. Er was sprake van veel herkenning. Een optreden met een lach en een traan.
Hans
Wat een talent. diepe, serieuze onderwerpen op een schitterende humoristische manier gebracht. Ook muzikaal zeer zeer sterk en mooi TOP!
Barbara Mentink Langbroek
Beste Mattijn en de andere muziekanten, Wat hebben wij met zijn drietjes genoten van de voorstelling gisterenavond. Helemaal opgeladen stonden we na afloop met een glaasje wijn na te genieten. En vanmorgen was het eerste waar ik met een glimlach aandacht: rechtop mens. Je hebt prachtige teksten! Ik wens je veel zegen op je werk en dat het tot zegen mag zijn van je luisteraars! Je kunt in de voorstelling de ui afpellen totdat alle schilletjes op de grond liggen en de kern overblijft. Heel mooi. Kwetsbaar en krachtig! Groet!
SvH
Dat doe je goed zeg!!
Annejan
Genoten van de voor stelling jammer van dat 3de kaartje dat die gene het financieel niet reden om van Zutphen naar Apeldoorn te komen en dat ik veder niemand voor dat 3de kaartje heb weten te scoren zonde van het geld maar het zij zo veder was het een top avond
Ellen Eisenga
Super leuke avond gehad! Ik word altijd blij van de woordspelingen en de diepgang. We hadden een mooi plekje. Zeker voor herhaling vatbaar. Matthijn Buwalda zou wat mij betreft altijd Uitv. moeten zijn. :-)
Janneke
Mooi Matthijn! Echt grote mensen werk!!
Rita Kamp
Geweldige avond!! De drummer stal ongeveer de show! Wat een positieve energie straalde hij uit!! Genoten van de voorstelling en de prachtige liederen!
Gertia
Matthijn Buwalda heeft een mooie band om zich heen en samen laten zij de liedjes muzikaal prachtig tot hun recht komen. Matthijn weet met de inhoud van zijn liedjes telkens weer de gevoelige snaar te raken en tot 'de kern' te komen. Dat merk je aan het publiek in de zaal. Zodra een nummer werd ingezet was het muisstil in de zaal tot de laatste noot . Een aantal nummers heeft mij wel weer aan het denken gezet . Rechtop mens! Mijn moeder en ik hebben genoten.
Esther
Geweldig genoten van de voorstelling. De situaties die geschetst worden zijn heel herkenbaar, zowel hilarisch als gevoelig en kwetsbaar. Tussen de teksten van de liedjes zitten echte pareltjes: "Het gewone dat het hebt, breng het naar buiten, dan wordt het buitengewoon". Een avond met een lach en een traan en na afloop opgebouwd en rechter op weer naar huis gegaan. Veel zegen op jullie werk gewenst.
Lala
Serieuze onderwerpen gaat Matthijn niet uit de weg, maar wel met humor en super mooie liedjes.

Info

Komend najaar is Matthijn Buwalda opnieuw te vinden in de Nederlandse theaters! Zijn nieuwe voorstelling heeft als titel ‘Rechtop Mens’. Het belooft een mooie avond uit te worden vol nieuwe luisterliedjes en prachtige verhalen.

Rechtop Mens is een programma waarin Matthijn zoekt naar wat het betekent om 'rechtop te leven'. Wie of wat helpt ons om fier overeind te blijven staan. Overeind staan in een veranderende samenleving, overeind staan in dagelijkse beslommeringen. Staan wanneer het goed gaat, maar ook als het leven je soms naar beneden drukt.

Laat je op deze muzikale reis meenemen langs een lach en een traan, langs herkenning en verrassing en geniet van hoe deze nieuwe voorstelling voor je ogen tot leven komt.

Rechtop Mens is een vervolg op de theatertours 'Straks als ik geen pijn meer doe', 'Lichtjes in de Mist' en 'Hotel de Hoop'. De voorstellingen van Matthijn en zijn getalenteerde band worden hooggewaardeerd door het publiek. Hieronder worden een aantal reacties weergegeven:

Een humorvolle, vaak ontroerende cabaretvoorstelling met een diep-menselijke boodschap, omlijst met prachtige liedjes en kei-goeie muziek - Jan

Wat een geweldige voorstelling. De combinatie van humor en fijne muziek maakte dat de avond weer voorbij gevlogen is! - Aartie

Een avond genieten. Herkenning over 'het leven', met een grote dosis humor en natuurlijk prachtige liedjes en muziek! - Truus