Theatertour Matthijn Buwalda: Rechtop Mens

Vrijdag 29 november 2019, 20:00 - 22:30 uur

Goes, Theater de Mythe

Update: de komende tijd zijn er geen concerten mogelijk. Videoconcerten zijn toegestaan zonder publiek in de zaal. Als een gepland concert wordt afgelast ontvangt u binnen enkele dagen bericht van de organisator.

Theatertour Matthijn Buwalda: Rechtop Mens

Goes, Theater de Mythe, vrijdag 29 november 2019, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Leonie
Het was een fantastische avond... Wat een rake teksten in de liedjes! Mooi omlijst met de verhalen, met een dosis humor. Het decor was ook prachtig. De symboliek van de ballon vergeet ik nooit meer.
Willemien
Genoten!! Een lach en een traan.
Lianne
Onwijs gaaf! Heerlijk open en eerlijk verteld vanuit allerdaagse situaties. Gelachen en ontroerd geweest! Nooit vergeten: “wat een goed idee dat jij er bent!”
Carla
Wat weet Matthijn me altijd te ontroeren. Zo'n mooi , eerlijk mens. Ons laten inzien dat we zo op elkaar lijken en dat er Eén is die altijd bij ons is. Muzikaal erg goed! Dank jullie wel voor een prachtige avond!
Liza
Super mooie avond! Gelachen en genoten van de verhalen en de mooie liedjes. Zeker voor herhaling vatbaar!
Helma
Geweldig zoals gewoonlijk. Hij geeft de gave om een groot publiek te vangen, in een uitnodigende vorm mensen nieuwsgierig te maken voor Gods Koningkrijk. Dat is toch een prachtige manier van Evangeliseren.
Willy
Wij hebben heel erg genoten van het programma! Een lach maar ook soms een traan. Heerlijk avondje uit voor ons. Ons geloof heeft weer een impuls gekregen. Voor herhaling vatbaar.
Hannie
Zo gaaf, ontroerend en beide benen op de grond liedjes...geweldig. Blijf terug komen
Marjolein
Humor en mooie muziek!
Leni
Heerlijke avond gehad. Liedjes die mijn hart raken en me tot nadenken zetten. Gelachen om de heerlijke, niemand kwetsende humor
Coby
Mooi om te zien de samenwerking tussen de band leden, heerlijk met "beide benen op de grond' liedjes.
Ingrid
Het was weer een mooie avond. Genoten! Zeer herkenbaar
Edith
Mooie avond en goede artiest. Mag vaker komen!
Lieneke
Ontroerend uit het leven gegrepen met een knipoog van boven.
Nadie
Weer een hele mooie voorstelling! Alle emoties gevoeld en beleefd, iets wat een goede voorstelling betaamd.
Mirjam Legters
Wat was het weer genieten. Zo eerlijk en oprecht.
Sarah
Ik vond het super mooi en interessant ik heb erg genoten!
Thomas
Genieten van de eerste tot de laatste minuut!!
Dineke
Gaaf! Mooie mix tussen humor en diepgang! Echt genoten...!

Info

Komend najaar is Matthijn Buwalda opnieuw te vinden in de Nederlandse theaters! Zijn nieuwe voorstelling heeft als titel ‘Rechtop Mens’. Het belooft een mooie avond uit te worden vol nieuwe luisterliedjes en prachtige verhalen.

Rechtop Mens is een programma waarin Matthijn zoekt naar wat het betekent om 'rechtop te leven'. Wie of wat helpt ons om fier overeind te blijven staan. Overeind staan in een veranderende samenleving, overeind staan in dagelijkse beslommeringen. Staan wanneer het goed gaat, maar ook als het leven je soms naar beneden drukt.

Laat je op deze muzikale reis meenemen langs een lach en een traan, langs herkenning en verrassing en geniet van hoe deze nieuwe voorstelling voor je ogen tot leven komt.

Rechtop Mens is een vervolg op de theatertours 'Straks als ik geen pijn meer doe', 'Lichtjes in de Mist' en 'Hotel de Hoop'. De voorstellingen van Matthijn en zijn getalenteerde band worden hooggewaardeerd door het publiek. Hieronder worden een aantal reacties weergegeven:

Een humorvolle, vaak ontroerende cabaretvoorstelling met een diep-menselijke boodschap, omlijst met prachtige liedjes en kei-goeie muziek - Jan

Wat een geweldige voorstelling. De combinatie van humor en fijne muziek maakte dat de avond weer voorbij gevlogen is! - Aartie

Een avond genieten. Herkenning over 'het leven', met een grote dosis humor en natuurlijk prachtige liedjes en muziek! - Truus