Theatertour Matthijn Buwalda: Rechtop Mens

Woensdag 4 december 2019, 20:00 - 22:30 uur

Zwolle, Theater de Spiegel

Update: de komende tijd zijn er geen concerten mogelijk. Videoconcerten zijn toegestaan zonder publiek in de zaal. Als een gepland concert wordt afgelast ontvangt u binnen enkele dagen bericht van de organisator.

Theatertour Matthijn Buwalda: Rechtop Mens

Zwolle, Theater de Spiegel, woensdag 4 december 2019, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Ryanne
Het was helemaal top! Ik heb heerlijk gelachen en gehuild. Mooi, ontroerend, kwetsbaar, lief.
Greet
Vond het geweldig erg genoten
Hilly
Mooi,raak prikkelend. Diepe vragen vangen en terug geven door het bundelen van muzikaliteit en creativiteit. Dank voor deze fijne avond!!
Bea
Prachtig hoe Matthijn zo ogenschijnlijk losjes emoties weet te benoemen en te bezingen. Genoten van zijn optreden en van de band!
Petra
We hebben er erg van genoten. Was samen met mijn zus er heen. Gelachen om de humor van Matthijn. Zijn verhalen zijn uit het leven gegrepen met een knipoog verteld. Heel herkenbare verhalen en de liedjes hebben rake en realistische teksten. Gewoon zoals het is. Geweldig om te zien hoe hij zo geniet van muziek maken en niet alleen hij maar de hele band is op elkaar in gespeeld en hebben plezier. Mijn complimenten voor Matthijn en de band. Ik kom graag weer eens in zijn theatervoorstelling.
Ralph
Zeer goede show van Matthijn Buwalda. Een inspirerende theatershow. Heel eerlijk, heel oprecht. Hij komt bij de gedachtes die wij als mens ervaren. Humoristisch en cryptische (die goed te begrijpen zijn) omschrijvingen van zijn zinnen. Zeer aan te bevelen deze show. Mocht je twijfelen, gewoon gaan!
Iemand
Top! Live beter dan radio
Marga
Herkenbaar uit het leven gegrepen. Het raakt diep, gelachen en van binnen gehuild. Voor 200%genoten!
Gerda&Ray
Wat een geweldige show! Persoonlijk vond ik het the best show ever, tot nu toe. Humor icm mooie liedjes en een mooie boodschap!
Marije
Een fijne, inspirerende show met mooie liedjes en een nog mooiere centrale boodschap. Durf te falen en kwetsbaar te zijn. Tussendoor ook veel gelachen, ik heb me nooit gerealiseerd dat Matthijn ook zo'n geweldige cabaretier is :-)
Van Veen
Heel mooi programma! Herkenbaar, verrassend, met humor en een mooie boodschap.
Steph
Midden in het leven, raak, en mooi.
William De Wee
Blijft een prachtig programma met teksten recht uit het hart die me zeer aanspreken.
Emmy Wolters
Als altijd geraakt door de teksten en zijn zich kwetsbaar en open durven opstellen.. genoten dus!
Ruud Houweling
Fijnzinnige humor en diepe werkelijkheid wisselen elkaar af. Gelardeerd door fantastische muziek gemaakt door een enthousiast team van musici. Hulde aan Maathijn. We komen nog een keer!
Irma
Matthijn verstaat de kunst om aan situatie en/of niet uitgesproken zaken, de juiste woorden te geven, met diepgang en humor, echte kunst, raak en prikkelend. Dank!!
Janneke
Een heerlijke avond! We hebben genoten. Een perfecte gelegenheid om humor, emotie en geloof te combineren. Wij zijn fan en gaan elke nieuwe tour heen.
Johan
Het was weer geweldig.

Info

Komend najaar is Matthijn Buwalda opnieuw te vinden in de Nederlandse theaters! Zijn nieuwe voorstelling heeft als titel ‘Rechtop Mens’. Het belooft een mooie avond uit te worden vol nieuwe luisterliedjes en prachtige verhalen.

Rechtop Mens is een programma waarin Matthijn zoekt naar wat het betekent om 'rechtop te leven'. Wie of wat helpt ons om fier overeind te blijven staan. Overeind staan in een veranderende samenleving, overeind staan in dagelijkse beslommeringen. Staan wanneer het goed gaat, maar ook als het leven je soms naar beneden drukt.

Laat je op deze muzikale reis meenemen langs een lach en een traan, langs herkenning en verrassing en geniet van hoe deze nieuwe voorstelling voor je ogen tot leven komt.

Rechtop Mens is een vervolg op de theatertours 'Straks als ik geen pijn meer doe', 'Lichtjes in de Mist' en 'Hotel de Hoop'. De voorstellingen van Matthijn en zijn getalenteerde band worden hooggewaardeerd door het publiek. Hieronder worden een aantal reacties weergegeven:

Een humorvolle, vaak ontroerende cabaretvoorstelling met een diep-menselijke boodschap, omlijst met prachtige liedjes en kei-goeie muziek - Jan

Wat een geweldige voorstelling. De combinatie van humor en fijne muziek maakte dat de avond weer voorbij gevlogen is! - Aartie

Een avond genieten. Herkenning over 'het leven', met een grote dosis humor en natuurlijk prachtige liedjes en muziek! - Truus