Corona update: bezoekers van evenementen die door de overheid zijn verboden ontvangen binnen 1 werkdag een eerste bericht (belandt soms bij ongewenste post). Muzikanten gaan een moeilijke tijd tegemoet, veel inkomsten vallen weg. Steun ze door hun muziek via Spotify te beluisteren en via acties die ze online organiseren.

Theatertour Matthijn Buwalda: Rechtop Mens

Vrijdag 13 december 2019, 20:00 - 22:30 uur

Groningen, Grand Theatre

Theatertour Matthijn Buwalda: Rechtop Mens

Groningen, Grand Theatre, vrijdag 13 december 2019, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Jolanda
Het was een mooie avond, mijn zoon van 16 en ik hebben gelachen, en genoten, en waren ontroert .. knap gedaan hoor!! Bedankt!
Jonathan
Mijn dochter en ik hebben genoten..... Erg leuke voorstelling met humor, diepgang, muziek.. Kortom GEWELDIG!! Bedankt Matthijn!!!
Els
Het was geweldig.....wat hebben we gelachen en genoten van de prachtige muziek en teksten......en we zaten ook nog eens helemaal vooraan......een ongelooflijk mooie avond ????
Agnes
Een hele mooie theatershow! Een prachtig verhaal met hele mooie muziek erbij. Je kon zien dat de band ook echt aan het genieten was van het muziek maken. Lachen, soms tranen in de ogen. Erg mooi hoe het geloof een rode draad was in het verhaal, direct en vaak ook indirect. Knap hoe Matthijn met verhaal en muziek mensen weet te raken. En een hele mooie boodschap, leven als rechtop mens!
Ada
Het was een avond met een lach, een traan, inspirerend, ontroerend, humor, genieten, geloof en hoop. Kortom geweldig!!!
Wilma Schoemaker
Super. Weer volop genoten. Heerlijk even traantje weggepikt maar het geeft je zoveel moois mee.
Esther
Super mooie avond gehad! Gelachen, stil gezet, nagedacht, herkenbaar!
Janna
Wat weer een geweldige avond!
Remco
Het was echt geweldig. Zang en humor maar ook zeker een traan echt super!
Marianne
Geniaal! Wat is Matthijn een woordkunstenaar. Geestig en tegelijk diep. Erg knap.
Andrea
Geweldig humor en diepgang. Gelachen en aan het denken gezet. Heel mooi

Info

Komend najaar is Matthijn Buwalda opnieuw te vinden in de Nederlandse theaters! Zijn nieuwe voorstelling heeft als titel ‘Rechtop Mens’. Het belooft een mooie avond uit te worden vol nieuwe luisterliedjes en prachtige verhalen.

Rechtop Mens is een programma waarin Matthijn zoekt naar wat het betekent om 'rechtop te leven'. Wie of wat helpt ons om fier overeind te blijven staan. Overeind staan in een veranderende samenleving, overeind staan in dagelijkse beslommeringen. Staan wanneer het goed gaat, maar ook als het leven je soms naar beneden drukt.

Laat je op deze muzikale reis meenemen langs een lach en een traan, langs herkenning en verrassing en geniet van hoe deze nieuwe voorstelling voor je ogen tot leven komt.

Rechtop Mens is een vervolg op de theatertours 'Straks als ik geen pijn meer doe', 'Lichtjes in de Mist' en 'Hotel de Hoop'. De voorstellingen van Matthijn en zijn getalenteerde band worden hooggewaardeerd door het publiek. Hieronder worden een aantal reacties weergegeven:

Een humorvolle, vaak ontroerende cabaretvoorstelling met een diep-menselijke boodschap, omlijst met prachtige liedjes en kei-goeie muziek - Jan

Wat een geweldige voorstelling. De combinatie van humor en fijne muziek maakte dat de avond weer voorbij gevlogen is! - Aartie

Een avond genieten. Herkenning over 'het leven', met een grote dosis humor en natuurlijk prachtige liedjes en muziek! - Truus