Christian Verwoerd: U Alleen

Zaterdag 19 oktober 2019, 20:00 - 22:15 uur

's-Gravenzande, De Brug

Christian Verwoerd: U Alleen

's-Gravenzande, De Brug, zaterdag 19 oktober 2019, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Cisca
Mooie boodschap wat in inhoudelijk optreden
Rika
Ik vond het een mooi concert. Ook voor kinderen. Prachtige muziek. Ook de inhoud. Mooie zang van beide zangers Ik vond ook het samen zingen fijn
M.Groot.
Het was geweldig!!! De uitleg bij de liedjes en verwijzing naar bepaalde teksten uit de bijbel was erg verhelderend. En het was makkelijk te bereiken met openbaar vervoer. Ik heb een hele fijne avond gehad.
Cees
Mooie avond
Dressien
Prachtig concert! Wat kan hij toch mooi zingen! Muziek met een mooie boodschap! We hebben genoten van de prachtige nummers en de band!
Susannah
Wat een geweldige avond! Wat kan hij mooi zingen en met zo'n mooie boodschap! Wij hebben genoten:)
Willem
Genoten van de prachtige avond. Goede teksten in Christian zijn liederen. Genoten. Volgende keer de belichting wel wat sfeervoller.
Mirthe
Prachtige avond gehad. Mooie boodschap in de liederen, raakt je hart! Heb genoten ;-)

Info

In het najaar presenteert Christian Verwoerd samen met voltallige band het splinternieuwe album 'U Alleen'! Het album (release begin september), bevat 11 Nederlandstalige liedjes en is genoemd naar het gelijknamige openingslied. Het is dit najaar precies 10 jaar geleden dat Christian's eerste CD uitkwam, en daarmee wordt deze tour een klein jubileum.

Tijdens deze concerten word je meegenomen in de verhalen achter de nieuwe liedjes en kun je meezingen met bekende nummers van Christian. Zowel de muzikale arrangementen als de teksten zijn heel gevarieerd, waardoor je een veelzijdig programma kunt verwachten.

Christian vertelt: 'Na 10 jaar van zingen, wil ik met de titel 'U alleen' voor mijzelf een statement maken. Ik wil koers houden op de weg die ik destijds mocht inslaan toen ik er heel bewust voor koos om voor God te leven. Muziek die eeuwigheidswaarde heeft, is voor mij het allermooiste, en daar wil ik voor blijven gaan. Uiteindelijk draait alles om Hem. Als ik terug denk aan de tijd dat ik mijn eerste liederen schreef, verlang ik soms ook weer naar die onbevangen eerste liefde voor Hem. Daarom zullen deze presentatieconcerten ook een uitnodiging zijn om je voor het eerst of opnieuw volledig toe te wijden aan Jezus de Messias.'