Christian Verwoerd: U Alleen

Zaterdag 2 november 2019, 20:00 - 22:15 uur

Nijkerk, De Fontein

Christian Verwoerd: U Alleen

Nijkerk, De Fontein, zaterdag 2 november 2019, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Saskia
Geweldig en indrukwekkend
Meta
Wat een prachtige avond ik dank de HEER voor mooie inspiratie deze liederen proclameer ik zo mooi rechtstreeks vanuit het Woord van God thanx
Aafke
Wat een mooi concert. Heb genoten van zijn liederen. De Heer was erbij. Dankbaar zijn we naar huis gegaan
Annelies
Prachtig, we hebben ervan genoten!
Teus & Henriette
Wat hebben wij genoten van dit prachtige concert!! En heel mooi gezongen met diepgaande teksten. Wat hebben wij genoten van een gezegende avond waar God groot gemaakt werd!!
Cora
Een heel mooi op God gericht concert. Er zat ook een mooie lijn in de liederen. Het gaat om Hem alleen!
Fien
Een prachtig concert met een sprekende boodschap.
Karin
Genoten van de prachtige liederen met bijzondere teksten. De puurheid en het enthousiasme van Christiaan zijn mooi om te ervaren.
Anneke
Het was een prachtige avond! Wat een kracht gaat er van de liedjes uit! Wat een bemoedigende avond was het!
Hans
Het was een fantastisch mooie en geloofsopbouwende avond. Wat een gave om zulke liederen te schrijven en te componeren. Christian heeft proberen te verwoorden hoe groot God is ten alle tijde. Echt super!
Arjen
Echt een prachtig concert met een mooie boodschap
Karin
Mooie avond met prachtige liederen met een rijke inhoud
Ans
Het was echt heel bijzonder. ik heb er echt van genoten. Vooral van de intentie om God door de liederen groot te maken. Maar ook dat ze beginnen en eindigen met gebed. Alles in afhankelijk van God. Tot eer van Zijn naam.
Wilbrand
Christian Verwoerd heeft een prachtige stem. Inhoudelijk diepgaande teksten. De Israëlische ritmische en dansbare nummers zijn ook een waardevolle aanvulling. In het begin de bassen wel heel fors aangezet. Anderzijds past het wel bij strijdliederen.
Teunie Kortus
Zo moooooooi, Ik lag in een oceaan van Goedheid , liefde , en Genade, Gevoed en gelaaft ging ik naar huis, als een gespeent kind bij zijn moeder, Heerlijk, lang geleden zo,n avond te hebben gehad de liederen allemaal evangelie , en dat leeft
Michel
Erg mooi maar niet veel van het oude werk maar het geeft je wel weer voedsel voor je verdere zoektocht naar God. Zijn nieuwe album is weer van grote klasse ga zo door
Corne
God zij dank voor de talenten en gaven die Hij Christian gegeven heeft om op zo'n kwetsbare, integere, eenvoudige manier het Evangelie weer te geven dat het aansprekend is voor de hedendaagse mens. Wat komt dit binnen. Geweldig. Alles zat er in. God is goed!
Jac
Prachtig, afwisselend en bemoedigend!
Jaap
Mooi concert met een rijke boodschap. Mooi om zo talenten te zien en te horen! Soli Deo Gloria!
Martin En Geja
Wat mooi dat onze trouwe en barmhartige God ons via Christian wil laten zien wat Zijn heilsplan met Zijn verbonsdvolk Israël is, en dat er nog veel onvervulde beloften liggen waar wij heidenen samen met Israël in mee mogen delen.En wat heeft Christian dat op een integere en toegewijde manier mogen doen afgelopen zaterdag ! Het heeft ons diep van binnen aangeraakt en ontroerd ! Prachtig was het. God's onmisbare Zegen toegewenst, ook voor allen die hier om Christian heen staan in dit alles.

Info

In het najaar presenteert Christian Verwoerd samen met voltallige band het splinternieuwe album 'U Alleen'! Het album (release begin september), bevat 11 Nederlandstalige liedjes en is genoemd naar het gelijknamige openingslied. Het is dit najaar precies 10 jaar geleden dat Christian's eerste CD uitkwam, en daarmee wordt deze tour een klein jubileum.

Tijdens deze concerten word je meegenomen in de verhalen achter de nieuwe liedjes en kun je meezingen met bekende nummers van Christian. Zowel de muzikale arrangementen als de teksten zijn heel gevarieerd, waardoor je een veelzijdig programma kunt verwachten.

Christian vertelt: 'Na 10 jaar van zingen, wil ik met de titel 'U alleen' voor mijzelf een statement maken. Ik wil koers houden op de weg die ik destijds mocht inslaan toen ik er heel bewust voor koos om voor God te leven. Muziek die eeuwigheidswaarde heeft, is voor mij het allermooiste, en daar wil ik voor blijven gaan. Uiteindelijk draait alles om Hem. Als ik terug denk aan de tijd dat ik mijn eerste liederen schreef, verlang ik soms ook weer naar die onbevangen eerste liefde voor Hem. Daarom zullen deze presentatieconcerten ook een uitnodiging zijn om je voor het eerst of opnieuw volledig toe te wijden aan Jezus de Messias.'