Christian Verwoerd: U Alleen

Donderdag 7 november 2019, 20:00 - 22:15 uur

Gorinchem, Grote Kerk

Christian Verwoerd: U Alleen

Gorinchem, Grote Kerk, donderdag 7 november 2019, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Marjo
Het was een prachtig concert. Samen met mijn dochter genoten!
Cees
Indrukwekkend, mooi, ontroerend. werving voor een stichting die zich richt op Oost Europa: minder gepast als onderdeel van het concert, ook als je de doelstelling van die stichting onderschrijft
Jenny
Prachtige liederen. Mooie muziek en getuigende woorden tussendoor. Ik vond de geluidsweergave minder. Kon het soms slecht verstaan Misschien door de galm in de Grote Kerk Parkeren in Gorinchem was een ramp Tip: Organiseer geen concerten in de Grote Kerk als het ook koopavond is.
Marja
Heerlijk gezongen en genoten van de liederen! Fijn dat Christian met ons deelt hoe hij tot de teksten van zijn liedjes is gekomen n.a.v. de bijbelteksten. Hoop dat er volgend jaar weer een concert komt. Christian en band: bedankt!!!
Machiel En Anneke De Ruiter
Het was voor ons het eerste concert van Christian. Erg mooi verwoord, een emotionele avond, een prachtig concert in een mooie oude kerk. Voor herhaling vatbaar! Gods Zegen voor de Toekomst voor Christian en de band. Erica zong ook prachtig trouwens! De link naar Roechama is ook op zijn plaats op zo''n concert. Zegen voor dit mooie werk onder het Joodse volk!
Gerard
Sfeervol, muzikaal en vocaal hoog niveau optreden en opbouwend qua teksten en inleidingen waarin de boodschap van God centraal stond. Zeker voor herhaling vatbaar, de mooie entourage in de prachtige kerk maakte het af !
Cora
Deze 2e keer voor mij een concert in Gorinchem van Christian, was zoals ik hoopte: zeer opbouwend! De voor mij onbekende buurtjes in de bank links en rechts van mij, een jonge man en een dame, vormden met hun prachtige stem zonder dat zij het beseften ook een positieve bijdrage aan het geheel. Het was mijn fietstocht vv HG meer dan waard! Eén grote praise-avond. Dank!
Vera
Voor mij was dit de 1e keer dat ik hiernaartoe ging en het was echt supergaaf! Zeker voor herhaling vatbaar! Een supergezellige avond.
Christa
Het was voor mij de eerste keer dat ik naar een concert van Christian Verwoerd ging. En het is zeker voor herhaling vatbaar. Ik ben samen met een vriendin geweest. Een hele mooie avond op een prachtige locatie in de Grote Kerk in Gorinchem.
Ingrid
Wat een mooie opbouwende avond dank aan de artiesten en het talent van Christian om alles zo mooi te verwoorden.
Maarten
Geweldige genoten van het programma!
Marjo De Leeuw
Wat een inspirerende avond was het heb er heel erg van genoten.bedankt christian en de rest van de band
E.Verhoeks
Genoten!! Wat een mooie avond, prachtig concert met een rijke boodschap!!
Lies
We hebben genoten. De boodschap is zo eerlijk! Bedankt voor de mooie avond. Het was een avond tot Gods eer!
Eline
Prachtige avond, alle eer aan God. Wat mooi om met deze prachtige muziek God te eren. Mijn moeder en ik hebben er heel erg van genoten. Bedankt Christiaan en band!
Lauw
Prachtige teksten, echt genoten, min punt is wel dat het in zo’n grote kerk niet goed klinkt, bijna niet te verstaan

Info

In het najaar presenteert Christian Verwoerd samen met voltallige band het splinternieuwe album 'U Alleen'! Het album (release begin september), bevat 11 Nederlandstalige liedjes en is genoemd naar het gelijknamige openingslied. Het is dit najaar precies 10 jaar geleden dat Christian's eerste CD uitkwam, en daarmee wordt deze tour een klein jubileum.

Tijdens deze concerten word je meegenomen in de verhalen achter de nieuwe liedjes en kun je meezingen met bekende nummers van Christian. Zowel de muzikale arrangementen als de teksten zijn heel gevarieerd, waardoor je een veelzijdig programma kunt verwachten.

Christian vertelt: 'Na 10 jaar van zingen, wil ik met de titel 'U alleen' voor mijzelf een statement maken. Ik wil koers houden op de weg die ik destijds mocht inslaan toen ik er heel bewust voor koos om voor God te leven. Muziek die eeuwigheidswaarde heeft, is voor mij het allermooiste, en daar wil ik voor blijven gaan. Uiteindelijk draait alles om Hem. Als ik terug denk aan de tijd dat ik mijn eerste liederen schreef, verlang ik soms ook weer naar die onbevangen eerste liefde voor Hem. Daarom zullen deze presentatieconcerten ook een uitnodiging zijn om je voor het eerst of opnieuw volledig toe te wijden aan Jezus de Messias.'