Theatertour ‘An evening with The Bowery’

Vrijdag 15 november 2019, 20:15 - 22:45 uur

Dedemsvaart, De Gashouder

Theatertour ‘An evening with The Bowery’

Dedemsvaart, De Gashouder, vrijdag 15 november 2019, 20:15 - 22:45 uur

Reacties van bezoekers

Rolanda
Mooie liedjes, teksten uit het leven. Afgewisseld met persoonlijke noot van de musici maakte het tot sfeervolle avond! De cellist was zo mooi om naar re luisteren en naar te kijken. Hij IS zijn instrument i.p.v. dat hij het bespeelt. Prachtig! Genoten!Locatie bijzonder mooi en knus! Licht en spiegeling in koepel mooi!
Henk
Precies de juiste band op de juiste plek, een lekker intiem concert met een goed geluid en een goed verhaal. Top!
Anita
Ge-wel-dig!! De zang, het gitaarspel, de cellist met zijn spel. De verhalen. Echt een geweldige avond!
Anton
Prachtig! De nummers maar ook het verhaal erbij is een prachtige combi. Ga the Bowery nog meer volgen. Heb de Bowery gehoord op Graceland Festival en dat was toen bijzonder en dat was het in Dedemsvaart ook. Cello mag nog vaker een prominentere plaats innemen. Als er nieuwe enthousiaste nummers komen dan ook enkele nummers waar je publiek actief bij betrekt? Hoe dan ook: het was super mooi!
Sonja Beetsma
Helemaal TE GEK! Wat zijn jullie goed zeg! Teksten , melodieën, dynamiek, stemmen, instrumenten, de bescheidenheid, de humor; FANTASTISCH!! Wanneer nieuwe tour? ????

Het was in 1 woord TOP. Van het begin tot het eind genoten.
Maria
Heel erg mooi, met zeer bijzondere ondersteuning van de cello. Prachtige locatie en hele fijne sfeer. Enige tip: misschien toch iets meer afwisseling met opgewekte/blije nummers, het leven kan ook prachtig zijn...

Info

Eén van de meest besproken bands van dit moment is ongetwijfeld The Bowery. Tijdens het Zilveren Duif Gala in maart werden ze onderscheiden met een award in de categorie ‘nieuwe artiest van het jaar’. Dit najaar gaan ze met een uitgebreide bezetting de theaters in voor een avondvullend programma, met mooie, soms rauwe, liedjes omlijst met eerlijke verhalen.

The Bowery is een Nederlandse band, opgericht in 2016 door Rokus Maasland en Ramon Scherrenberg. Beide muzikanten speelden in verschillende bands en werkten meerdere jaren samen als duo. Beide delen de passie voor muziek en het pure geluid van zang en gitaren, en de drive om een ​​verhaal te maken met dit rauwe geluid. De bebaarde mannen schrijven geen standaard liedjes over liefde en liefdesverdriet. Nee, de nummers van The Bowery gaan over het echte leven, zoals velen het kennen: puur en met een ruw randje. Over twijfel, pijn en verdriet. Maar ook over hoop en geloof. Nooit bedoeld om een ​​antwoord te geven, meer om te delen en soms om iets in de gedachten van de luisteraar in beweging te zetten.

Het geluid van The Bowery onderstreept dat verhaal: een Springsteen-sound en heerlijk ongepolijst gitaargeluid. En dat doen de mannen goed. Hun debuutalbum ‘Broken Jars’ is goed ontvangen en het aantal fans is groeiende. Eerst alleen uitgebracht op vinyl, maar sinds maart ook verkrijgbaar op dubbel-CD, inclusief enkele nummers in een akoestische live-registratie.

In de komende theatertour spelen ze niet alleen de liedjes van het ‘Broken Jars’-album, maar zullen ze ook een aantal nieuwe nummers laten horen van het album dat in 2020 verschijnt. Tijdens de theatershows wordt muziek afgewisseld met verhalen over het ontstaan van de liederen. Intieme avonden met een lach en een traan. Over het leven, over verdriet en over hoop. Mis het niet!