Sela: CD-concerten 'Thuis'

Vrijdag 8 november 2019, 20:00 - 22:15 uur

Nijkerk, De Fontein

Sela: CD-concerten 'Thuis'

Nijkerk, De Fontein, vrijdag 8 november 2019, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Linda
Prachtig mooi! Samen zijn en zingen ter ere van God.
Sary
Genoten met volle teugen. Heerlijk om thuis te komen. Dank je wel Sela.
Martwilda
Genoten, wat een avond. Prachtig!
Henk-Jaap
Prachtig concert weer. Goede afwissing in het programma met nieuwe en bekende liederen, luisteren en meezingen en staan en zitten. Altijd fijn dat de Bijbel ook geopend word en er tijd is voor gebed. PowerPoint met liederen ook altijd kloppend en goed verzorgd. Al met al weer top en kijk uit naar de volgende tour van Sela.
Jos
Prachtige nummers, als even thuis bij Abba
Lidy
Mooie avond met prachtige liederen. Fijn om ook mee te mogen zingen. Bedankt Sela voor de mooie en enthousiaste manier waarop jullie dit brengen. Dit allemaal tot eer van God.
Annette
Wat hebben wij genoten . God groot maken met deze mooie liederen ! Het was echt prachtig !
Liesbeth
Super mooi avond vol eer tot God!!
Wilbrand
De aanbidding voelde op een gegeven moment alsof we gedragen werden op vleugels van Gods liefde. Psalm 36:2 past wel mooi Hier wordt de rust geschonken; Hier 't vette van Uw huis gesmaakt; Een volle beek van wellust maakt. Hier elk in liefde dronken.
Eva
Heerlijk geluisterd en meegezongen. Liederen uit het hart.
Henk De Geus
Prachtige liederen tot eer van God! Even THUIS bij Hem!!
Menda
Het was een heel mooi, ingetogen concert. Liederen met prachtige teksten , met als afsluiting ontroerend mooi: een toekomst vol van hoop!
Peter Van De Groep
Prachtig en ontroerend mooi met aan het eind: een toekomst vol van hoop!
Marianne
Prachtig! Wat brengen jullie God dichtbij! Wat een diepe teksten.
Gerda
Prachtig concert en alle eer aan onze Here
Corine & Jacoline
Was weer een feestje.
Janet
Prachtig concert weer! Heerlijk om samen de mooie liederen te zingen. Compliment aan de mensen van het geluid, het klonk erg goed ( bijv. God is Liefde).

Info

Sela komt in september met een nieuwe CD 'Thuis' en organiseert een reeks concerten om de nieuwe liederen samen te zingen.

'Thuis zijn' wordt verbeeld met het bekende schilderij van Rembrandt 'De terugkeer van de verloren zoon'. Dit schilderij is misschien wel een van de mooiste beelden van Gods liefde voor ons. Een onvoorwaardelijk houden van. 'Mijn jongen, jij bent altijd bij me, en alles wat van mij is, is van jou.'

De concerten gaan over jezelf thuis weten bij God, zonder dat er iets van je wordt verlangd. Met liederen en korte gedachten staan we stil bij dit prachtige gegeven. De concerten bestaan uit een mix van bekende en nieuwe liederen. Heerlijk luisteren én meezingen wisselen elkaar, zoals bij alle Sela-concerten, weer goed af.

Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk. Tijdens de concerten van Sela worden deze liederen gezongen en enthousiaste muzikanten nemen deze ervaring vaak mee naar hun eigen kerk. Gratis bladmuziek is voor iedereen verkrijgbaar via www.sela.nl/liederen. Het is mogelijk om Vriend van Sela te worden en deze missie te steunen.