Sela: CD-concerten 'Thuis'

Woensdag 13 november 2019, 20:00 - 22:00 uur

Goes, Westerkerk

Sela: CD-concerten 'Thuis'

Goes, Westerkerk, woensdag 13 november 2019, 20:00 - 22:00 uur

Reacties van bezoekers

Iris
Vond het super mooi en gaaf om zo Gods liefde, trouw en goedheid te mogen belijden met zoveel mensen! En echt complimenten naar de band Sela want wat spelen en zingen ze goed!
Dien
Heel erg mooi! Zo genoten! God is groot en wij zijn welkom bij Hem!
Maartje
Was een mooie avond, erg van genoten! Veel liederen van de nieuwe cd, maar ook wat oude bekende. De opbouw van de liederen vond ik erg mooi. Sela nam ons mij op reis naar (t)huis. Ook fijn dat er een ontspannen sfeer hing, met hier en daar een grapje.
Lia
Prachtige avond gehad tot glorie van de Vader
Cobi
Was weer een prachtige avond????
Rebekka
Wat mocht is God's Geest weer ervaren. Een ware avond vol gebed en lofzang
Joey
Geweldige, Een kerk Vol met Gods kinderen, heerlijk zingend. Fantastische Sela! Mooie nummers.
Wim
Erg mooi! Emotionele momenten voor ons....
Gertina
Geweldige avond! Genoten van de prachtige muziek!
Ruth
Warme, hartelijke avond! Genoten van prachtige klanken die afgewisseld werden door luistermomenten en meezingen, fijn!
Marieke Buur
Het was prachtig! Afwisseling van luisteren/ mee zingen van nieuwe nummers. Met elkaar Gods grote naam aanbidden! Dank voor avond vol van Liefde!
Jacolien
Genoten! De zang, het enthousiasme - Frans' aanstekelijke vrolijkheid - een goede mix tussen stil worden, luisteren en uitbundig samenzang, juichen voor God.

Info

Sela komt in september met een nieuwe CD 'Thuis' en organiseert een reeks concerten om de nieuwe liederen samen te zingen.

'Thuis zijn' wordt verbeeld met het bekende schilderij van Rembrandt 'De terugkeer van de verloren zoon'. Dit schilderij is misschien wel een van de mooiste beelden van Gods liefde voor ons. Een onvoorwaardelijk houden van. 'Mijn jongen, jij bent altijd bij me, en alles wat van mij is, is van jou.'

De concerten gaan over jezelf thuis weten bij God, zonder dat er iets van je wordt verlangd. Met liederen en korte gedachten staan we stil bij dit prachtige gegeven. De concerten bestaan uit een mix van bekende en nieuwe liederen. Heerlijk luisteren én meezingen wisselen elkaar, zoals bij alle Sela-concerten, weer goed af.

Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk. Tijdens de concerten van Sela worden deze liederen gezongen en enthousiaste muzikanten nemen deze ervaring vaak mee naar hun eigen kerk. Gratis bladmuziek is voor iedereen verkrijgbaar via www.sela.nl/liederen. Het is mogelijk om Vriend van Sela te worden en deze missie te steunen.