Sela: CD-concerten 'Thuis'

Vrijdag 15 november 2019, 20:00 - 22:15 uur

Oud-Beijerland, De Poort

Sela: CD-concerten 'Thuis'

Oud-Beijerland, De Poort, vrijdag 15 november 2019, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Freda
Wat een geweldige, opbouwende avond. Mooie liederen. Mooi om er weer op geattendeerd te worden dat God er echt altijd voor ons is. En we mogen bij Hem Thuis komen
Stefan
De eerste keer een live concert van Sela. Wat een stemmen en wat een mooie teksten die raak zijn. Met zoveel bemoedigingen, levenslessen, vreugde en eer aan de Heer. Een mooie bijkomstigheid was dat dit in onze huismerk de EGHW was. Echt ons “Thuis”
Jolanda
Het was een super mooie avond vooral met die cd thuis en de liefde van God was er duidelijk dat is erg mooi
Jeannette
Prachtige avond, in een mooie kerk! Puur genieten!
Thelma
Ik vind de liederen van dit album erg mooi en heerlijk om mee te zingen. Fijn om een keer bij de uitvoering te zijn die heel ontspannen en ook eerbiedig is. Het is heerlijk om te zien dat de band zelf zoveel plezier er aan beleefd.
Anne
Prachtig concert, genoten!!
Maddy
Ik heb genoten. Dankjewel voor deze bijzondere avond met prachtige liederen.
Lisette
Super mooie avond gehad❤ zeker een aanrader om te gaan.
Nicole
Heel mooie avond! Prachtige gezongen, mooie muziek. Bedankt
Marieke
Prachtige avond gehad! Ook fijn de afwisseling van liederen om rustig te luisteren en liederen om mee te zingen!
Elize
Prachtige avond gehad. Goed georganiseerd.
Anneke
Het was een prachtige avond! Geweldig feest.
André
Het was weer een feest. Heel hartelijk bedankt mensen!
Nelly
Ik vond het een geweldig concert. De oude liederen, maar de liederen van thuis, ontroerend, bewogen, geraakt. Het lied thuis met het beeld van de verloren zoon,..... Was zo mooi. Ja een avond met een lach en traan.
Wilma Hellings
Het was een prachtige avond❤️
Charlotte Smaling
Het was een prachtig mooi concert! Zo mooie hoe sela het met muziek en liederen dit kunnen maken. Je mag je altijd thuis voelen bij onze God! In welke situatie je ook beland bent! Dat is zo wonderbaarlijk dat we hoop mogen houden!
Wilma
Het was een hele fijne avond, afwisselend met nieuwe liederen en liederen die we mee konden zingen dit was erg fijn. En alles er om heen was goed georganiseerd
Anneke
Super mooi dank je wel
Louise
Wat een mooie bijzondere mix van liederen. Wat een muzikale talenten. Vooral chapeau voor de dame van fluit viool zang en ...? Zeer knappe prestatie. De liefde voor God spat van het podium.
Anja & Kees
Fijne avond gehad! Bedankt!

Info

Sela komt in september met een nieuwe CD 'Thuis' en organiseert een reeks concerten om de nieuwe liederen samen te zingen.

'Thuis zijn' wordt verbeeld met het bekende schilderij van Rembrandt 'De terugkeer van de verloren zoon'. Dit schilderij is misschien wel een van de mooiste beelden van Gods liefde voor ons. Een onvoorwaardelijk houden van. 'Mijn jongen, jij bent altijd bij me, en alles wat van mij is, is van jou.'

De concerten gaan over jezelf thuis weten bij God, zonder dat er iets van je wordt verlangd. Met liederen en korte gedachten staan we stil bij dit prachtige gegeven. De concerten bestaan uit een mix van bekende en nieuwe liederen. Heerlijk luisteren én meezingen wisselen elkaar, zoals bij alle Sela-concerten, weer goed af.

Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk. Tijdens de concerten van Sela worden deze liederen gezongen en enthousiaste muzikanten nemen deze ervaring vaak mee naar hun eigen kerk. Gratis bladmuziek is voor iedereen verkrijgbaar via www.sela.nl/liederen. Het is mogelijk om Vriend van Sela te worden en deze missie te steunen.