Sela: CD-concerten 'Thuis'

Vrijdag 22 november 2019, 20:00 - 22:15 uur

Assen, Het Noorderlicht

Sela: CD-concerten 'Thuis'

Assen, Het Noorderlicht, vrijdag 22 november 2019, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Paul
Het was met één woord: "grandioos". Een avond om nooit te vergeten. Het heeft me weer veel energie gegeven die ik net even nodig had.
Tineke En Karianne
Zo prachtig mooi om jullie te horen en mee te zingen. Uitbundig zijn voor Jezus Christus. Welkom thuis erg binnengekomen.
Marjolein.
We hebben genoten. Jullie brengen God en Jezus zo dichtbij! Het is iedere keer weer een belevenis om bij jullie te zijn. Hartelijk bedankt hiervoor!
Neelie
Wat een feest was het! ???????? heel erg genoten!
Klaas En Annelies
Genoten!! ontroerend!! welkom thuis!!
Germa
Mooi concert! Echt genoten, veel afwisseling van instrumenten. En ook mooie samenzang. Heel gaaf!
Patty En Vincent
Prachtig, as usual! Enorm genoten, ook m'n jongste zoon vond het een hele belevenis. Bedankt Sela
Willy, Elma, Annemarie En Lean
Een mooi concert (weer) van een soms ingetogen en soms uitbundige, toffe, geweldige en betrokken groep mensen (goede muzikanten trouwens ... Mag ook gezegd... ) die God iedere keer een stukje dichterbij brengen.. welkom thuis.
Ingrid
Het was weer erg mooi!
Janita
Prachtig concert! Mooie nieuw werk en heel erg genoten van de afwisseling tussen ingetogen en enthousiasme.
Marieke
Genoten
Janita
Prachtig concert .Ik heb evan genoten .Mooie afwisseling van luisteren en samen zingen.
Hester
Heel gaaf concert. We hebben genoten. Mooie zang en muziek en enthousiaste bandleden.
Marjolein
Het was erug mooi! Mooi concert voor jong en oud!

Info

Sela komt in september met een nieuwe CD 'Thuis' en organiseert een reeks concerten om de nieuwe liederen samen te zingen.

'Thuis zijn' wordt verbeeld met het bekende schilderij van Rembrandt 'De terugkeer van de verloren zoon'. Dit schilderij is misschien wel een van de mooiste beelden van Gods liefde voor ons. Een onvoorwaardelijk houden van. 'Mijn jongen, jij bent altijd bij me, en alles wat van mij is, is van jou.'

De concerten gaan over jezelf thuis weten bij God, zonder dat er iets van je wordt verlangd. Met liederen en korte gedachten staan we stil bij dit prachtige gegeven. De concerten bestaan uit een mix van bekende en nieuwe liederen. Heerlijk luisteren én meezingen wisselen elkaar, zoals bij alle Sela-concerten, weer goed af.

Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk. Tijdens de concerten van Sela worden deze liederen gezongen en enthousiaste muzikanten nemen deze ervaring vaak mee naar hun eigen kerk. Gratis bladmuziek is voor iedereen verkrijgbaar via www.sela.nl/liederen. Het is mogelijk om Vriend van Sela te worden en deze missie te steunen.