Sela: CD-concerten 'Thuis'

Zaterdag 23 november 2019, 20:00 - 22:00 uur

Putten, Oude Kerk

Sela: CD-concerten 'Thuis'

Putten, Oude Kerk, zaterdag 23 november 2019, 20:00 - 22:00 uur

Reacties van bezoekers

Marjan
Ik heb genoten, dank jullie wel!
Susanne En Wijnand
Wat een mooie avond samen in de Heer Heel fijn de vele samenzang Een stukje hemel op aarde
Claudia
PRACHTIG!!!!!!!!!!!!!!!
Bram
Inspirerend en bemoedigend
Steve En Ineke Busby
We hebben ontzettend genoten! We vonden het een prachtige avond. Mooie muziek en zang! Ter ere van God!
LeJoke Van Bloois
Warm geluid. Zangers vullen elkaar goed aan. Stem van zanger wordt voller. Presentatie van zangeres is gericht en enthousiast; blijf oefenen op de versieringen en spontane zanginterventies.
Leo & Simone
Wij hebben wederom enorm genoten van deze avond
Linda En Rutger De Graaf
Wij hebben ook genoten van het concert
Maartje
Ik heb genoten van de mooie avond, maar zou graag ook wat liederen van "vroeger"horen. Deze misten wij een beetje. Maar we hebben een prachtige avond gehad! Bedankt daarvoor!
René
Zeer mooi concert. De muzikanten laten je enorm genieten van de liederen die ze spelen met hun instrumenten. Talent ten top.
Gerlinda
Waanzinnig genoten van het hele programma. Zo mooi! En wat bijzonder en ontroerend dat jullie met psalm 84 begonnen. (wat hou ik van Uw huis) De psalm die in deze kerk werd gezongen bij de razzia in 1944. Een psalm die voor deze kerk en de puttenaren een extra betekenis heeft.
Anna
Schitterende teksten, prachtige muziek, mooi gezongen. Ik heb er zo van genoten! Heerlijk. Helemaal goed.
Bert En Ingeborg Elbertsen
Het was in één woord een grandioze avond. We hebben van begin tot eind genoten !!

Info

Sela komt in september met een nieuwe CD 'Thuis' en organiseert een reeks concerten om de nieuwe liederen samen te zingen.

'Thuis zijn' wordt verbeeld met het bekende schilderij van Rembrandt 'De terugkeer van de verloren zoon'. Dit schilderij is misschien wel een van de mooiste beelden van Gods liefde voor ons. Een onvoorwaardelijk houden van. 'Mijn jongen, jij bent altijd bij me, en alles wat van mij is, is van jou.'

De concerten gaan over jezelf thuis weten bij God, zonder dat er iets van je wordt verlangd. Met liederen en korte gedachten staan we stil bij dit prachtige gegeven. De concerten bestaan uit een mix van bekende en nieuwe liederen. Heerlijk luisteren én meezingen wisselen elkaar, zoals bij alle Sela-concerten, weer goed af.

Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk. Tijdens de concerten van Sela worden deze liederen gezongen en enthousiaste muzikanten nemen deze ervaring vaak mee naar hun eigen kerk. Gratis bladmuziek is voor iedereen verkrijgbaar via www.sela.nl/liederen. Het is mogelijk om Vriend van Sela te worden en deze missie te steunen.