Sela: CD-concerten 'Thuis'

Vrijdag 29 november 2019, 20:00 - 22:15 uur

Best, Lidwinakerk

Sela: CD-concerten 'Thuis'

Best, Lidwinakerk, vrijdag 29 november 2019, 20:00 - 22:15 uur

Reacties van bezoekers

Irene
Dit concert sloot mooi aan op het eva-vriendinnenweekend van een paar weken geleden. Samen onze God de eer brengen geeft kippenvel
Ina Ruiter
Door de prachtige muziek, zang en aanbidding heb ik Gods Liefde mogen ervaren. Dat was heel bijzonder, juist in dorre tijden. Daarvoor ben ik heel dankbaar. Ik vond het ook goed aangegeven welke liederen mee gezongen mochten worden en welke "luister"-nummers waren. Zo kwam de kracht van allebei goed naar voren. Moge de Vader jullie en jullie gezinnen zegenen en nieuwe kracht geven, elke keer weer. Be blessed!
Peter & Grietje Kouwenhoven
Het was voor ons de tweede keer nu met de nieuwe zangeres Mirjam. In de Hermitage in St. Petersburg mochten we genieten van dit prachtige schilderij van Rembrandt waar Sela nu met inspirerende teksten die we samen mochten zingen een prachtig vervolg op heeft gegeven in de Lidwina Kerk te Best. Het was het ritje vanuit Brunssum zeer zeker waard! Succ6 Sela met het vervolg van jullie optredens in het land and May God Bless You all!
Janneke
Wauw! Wat een sfeer, wat een kracht, wat een warmte bij het concert! Goede afwisseling tussen samen zingen en zittend luisteren. Zo gemakkelijk, zo dichtbij, lekker grapjes maken en ondertussen konden wij enorm genieten van het enthousiasme en de interactie van de band.
Liesbeth
Wij hebben genoten. Het was zoals altijd prachtig, liefdevol gezongen en door de Heilige Geest aangeraakt. Dank jullie wel.
Hetty Gommans
Het was een prachtige mooie intense avond met heerlijke inspirerende muziek. Fijne afwisseling tussen lekker luisteren en dan weer meezingen: soms ingetogen, dan weer een feestje. Heerlijk ook zo'n volle zaal met zoveel jonge mensen die meezingen. Was voor mij de eerste keer. Ik ben katholiek, dit zouden veel meer katholieke mensen moeten horen, het is voor alle gezindten. Mooi ook het gebed tot de H. Geest aan het begin en af en toe tussendoor, zonder dwingerig te zijn: heel fijngevoelig! De hele avond was gebed. Dus: CHAPEAU!! Heel erg bedankt, Sela!!!
Juditha
Het was een geweldige avond! God loven en prijzen om wie Hij is en voor ons wil zijn, door Jezus Christus. Bedankt Sela voor de inzet van jullie talenten!!
Anj
Ik vond het een geweldige avond met mooie liederen en gesproken teksten. Het was voor mij de eerste keer dat ik naar een concert ben geweest van Sela, maar het is zeker voor herhaling vatbaar.
Liesbeth
Wij hebben genoten! Zo fijn dat jullie teksten dichtbij komen, genoten van de blijdschap en de eerbied. Graag volgend jaar weer, kijken er naar uit. Dank jullie wel.
Ad Van Den Broek
Geweldig om zo onze vader in de hemel te mogen bedanken voor wat hij ons doet en met zoveel andere christenen uit alle kerken God te mogen loven.
J.kuijper
Het was overweldigend om zo samen met elkaar te zingen en te luisteren.

Info

Sela komt in september met een nieuwe CD 'Thuis' en organiseert een reeks concerten om de nieuwe liederen samen te zingen.

'Thuis zijn' wordt verbeeld met het bekende schilderij van Rembrandt 'De terugkeer van de verloren zoon'. Dit schilderij is misschien wel een van de mooiste beelden van Gods liefde voor ons. Een onvoorwaardelijk houden van. 'Mijn jongen, jij bent altijd bij me, en alles wat van mij is, is van jou.'

De concerten gaan over jezelf thuis weten bij God, zonder dat er iets van je wordt verlangd. Met liederen en korte gedachten staan we stil bij dit prachtige gegeven. De concerten bestaan uit een mix van bekende en nieuwe liederen. Heerlijk luisteren én meezingen wisselen elkaar, zoals bij alle Sela-concerten, weer goed af.

Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk. Tijdens de concerten van Sela worden deze liederen gezongen en enthousiaste muzikanten nemen deze ervaring vaak mee naar hun eigen kerk. Gratis bladmuziek is voor iedereen verkrijgbaar via www.sela.nl/liederen. Het is mogelijk om Vriend van Sela te worden en deze missie te steunen.