Theatertour Matthijn Buwalda: Rechtop Mens

Dinsdag 3 december 2019, 20:00 - 22:30 uur

Houten, Theater aan de Slinger

Theatertour Matthijn Buwalda: Rechtop Mens

Houten, Theater aan de Slinger, dinsdag 3 december 2019, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Erik
Mooie, hoopgevende liedjes en verhalen. Rake teksten met lach en traan. Goeie muziek zonder al te veel franje die lekker in het gehoor ligt. Paar muzikale kippevelmomenten, zoals alleen zang en cello met strijkstok.
Klaaske
We hebben erg genoten van deze avond. Het is een mooie combinatie van muziek en verhalen, een lach en soms een traan. Zo dichtbij.. Liederen die je raken. Kortom een fijne muzikale avond! Aanrader. ????
Anoniem
Matthijn weet mijn hart opnieuw te raken. Muziek en zang waren erg goed. Heel erg genoten.
Francina
Hoe knap: in bijzondere woorden zo precies kunnen vertellen hoe mensen zijn. Super timing van de grappen, een groep muzikanten om van te genieten, een prachtige avond van stilstaan bij wie je bent, gebracht op een hilarische en diepgaande manier. Knap!!!
Bianca
Prachtige voorstelling. Rake liedjes. Matthijn is echt een verhalen verteller. Humor, positieve vibe, veel herkenbaarheid over opvoeden, het leven en de mildheid die je zou moeten ervaren, omdat alles goed is zoals het is. Waarom verwachten we eigenlijk zo onrealistisch veel van ons zelf. Genoten van onze avond! Lof aan het team! Fijne interactie met elkaar. Een echte aanrader ♥️

Info

Komend najaar is Matthijn Buwalda opnieuw te vinden in de Nederlandse theaters! Zijn nieuwe voorstelling heeft als titel ‘Rechtop Mens’. Het belooft een mooie avond uit te worden vol nieuwe luisterliedjes en prachtige verhalen.

Rechtop Mens is een programma waarin Matthijn zoekt naar wat het betekent om 'rechtop te leven'. Wie of wat helpt ons om fier overeind te blijven staan. Overeind staan in een veranderende samenleving, overeind staan in dagelijkse beslommeringen. Staan wanneer het goed gaat, maar ook als het leven je soms naar beneden drukt.

Laat je op deze muzikale reis meenemen langs een lach en een traan, langs herkenning en verrassing en geniet van hoe deze nieuwe voorstelling voor je ogen tot leven komt.

Rechtop Mens is een vervolg op de theatertours 'Straks als ik geen pijn meer doe', 'Lichtjes in de Mist' en 'Hotel de Hoop'. De voorstellingen van Matthijn en zijn getalenteerde band worden hooggewaardeerd door het publiek.

Een aantal reacties op de vorige tours:

Een humorvolle, vaak ontroerende voorstelling met een diep-menselijke boodschap, omlijst met prachtige liedjes en kei-goeie muziek - Jan

Wat een geweldige voorstelling. De combinatie van humor en fijne muziek maakte dat de avond weer voorbij gevlogen is! - Aartie

Een avond genieten. Herkenning over 'het leven', met een grote dosis humor en natuurlijk prachtige liedjes en muziek! - Truus