Trinity: Kerststallentour 2019

Vrijdag 13 december 2019, 20:00 - 22:00 uur

Putten, Hippisch Verband

Trinity: Kerststallentour 2019

Putten, Hippisch Verband, vrijdag 13 december 2019, 20:00 - 22:00 uur

Reacties van bezoekers

Suus En Henriette
Het was een geweldige avond. Een waar kerstFEEST.
Sjoerd
Wat een feest! Helemaal te gek. Geweldige nummers fantastische sfeer!!
Lia
Genoten. Wat een mooie inspirerende avond was dit. Dank jullie wel. Het plezier spatte van het podium af op het publiek. Mooi.
Nathanja
Heel gezellig, echt een feest, wat een enthousiasme en muzikaliteit! Mooi dat de Kerstboodschap centraal stond. Heel fijn dat er rolstoelplekken waren. Persoonlijk vond ik het geluid iets te hard.
Caroline
Wat een geweldige avond hadden wij met Trinity, genoten! Heerlijke, bekende liederen in mooie medleys en van Sela ook een prachtig lied gezongen! Daarnaast een prachtig verhaal rondom het licht dat nooit dooft, ook al lijkt het maar een klein lichtje... Superbedankt jongens!
Helene
Het was echt super. Trinity maakt er eens feestje van. Concert in een stal: een bijzondere ervaring. Een aanrader!!!
Bert & Lia En Larissa
Prachtig!! We hebben zooo ontzettend genoten! Dankjulliewel ????????????
Joni
Het was wederom weer een fantastische feest! Geweldige artiesten, geweldige stal, geweldig nieuw licht verspreid. Thank you guys!
Judith
Één groot feest!
Manon
Zoals we gewend zijn, weer een fantastische feestje!! Een avond helemaal genieten! Totaal geen last gehad van kou.
Linda
Heerlijk mee genomen op weg naar het kerstfeest. Om blij van te worden zo gezellig.
Roel
We hebben enorm genoten. Wat een feest. Feest van kerst, eenheid, feestelijke maaltijd, krachtige bemoedigende uitspraken en gave band plus dames half a Mike en VS violiste. Zeker voor herhaling vatbaar. Gave totaalbeleving!!0
Ine
Ja, super genoten! daar wordt je helemaal blij van! ik draag die blijdschap nog steeds bij mij! en die kerstboom haha, daar moest ik ook zo om lachen, die dansten gewoon mee! Super gaaf... enorm bedankt voor jullie enthousiasme en dat het niet alleen een feestje is maar dat jullie ook de liefde van God doorgeven. Want daar gaat het uiteindelijk om. Immanuel God met ons! God met jullie Trinity ook in 2020!
Esmee Haveman
Geweldig concert. Erg goed geregeld allemaal en gezellig aangekleed
Sari
Zelfs de kerstboom op het podium danste mee. Het plezier dart jullie in muziek maken hebben spatte er vanaf. Heerlijke avond gehad
Esther Annink
Supergezellig!
Sas
Chill concert. Geweldig. Super kapsel van Niek.
Vivian Berghuis
Zo als voorgaande jaren een hemels kerst feest! Weer genoten en dankbaar! Wat een energie en enthousiasme! Bedankt mannen!
Karin
Bijzonder, inspirerend, heerlijk! Genoten van deze avond, hoe Trinity de liefde van God voor de mens over weet te brengen en er een echt feest van maakt, geweldig!
Sylvia
Wat weer een heerlijke avond, samen aan de stamppot, gezongen, gesprongen en super genoten met mijn dochters. Schitterende voorbereiding op het Kerstfeest.

Info