Corona update: bezoekers van evenementen die door de overheid zijn verboden ontvangen binnen 1 werkdag een eerste bericht (belandt soms bij ongewenste post). Muzikanten gaan een moeilijke tijd tegemoet, veel inkomsten vallen weg. Steun ze door hun muziek via Spotify te beluisteren en via acties die ze online organiseren.

Trinity: Kerststallentour 2019

Vrijdag 13 december 2019, 20:00 - 22:00 uur

Putten, Hippisch Verband

Trinity: Kerststallentour 2019

Putten, Hippisch Verband, vrijdag 13 december 2019, 20:00 - 22:00 uur

Reacties van bezoekers

Sylvia
Wat weer een heerlijke avond, samen aan de stamppot, gezongen, gesprongen en super genoten met mijn dochters. Schitterende voorbereiding op het Kerstfeest.
Nathanja
Heel gezellig, echt een feest, wat een enthousiasme en muzikaliteit! Mooi dat de Kerstboodschap centraal stond. Heel fijn dat er rolstoelplekken waren. Persoonlijk vond ik het geluid iets te hard.
Marien
Wat een super feest was dat en mooier loactsie Ik had in loop van de avond lekker warm met springen En klappen en dat zo feest bestaat in nederland En dat wij doen kan in vrijheid voor God
Sjoerd
Wat een feest! Helemaal te gek. Geweldige nummers fantastische sfeer!!
Sas
Chill concert. Geweldig. Super kapsel van Niek.
Judith
Één groot feest!
Suus En Henriette
Het was een geweldige avond. Een waar kerstFEEST.
Manon
Zoals we gewend zijn, weer een fantastische feestje!! Een avond helemaal genieten! Totaal geen last gehad van kou.
Linda
Geweldig, wat een feest! We hebben genoten. En de kinderen ook. Super leuk hoe er tijd werd gemaakt voor een praatje, handtekeningen en foto's. Complimenten. Wij hopen vaker te komen. Bedankt voor de geweldige avond.
Helene
Het was echt super. Trinity maakt er eens feestje van. Concert in een stal: een bijzondere ervaring. Een aanrader!!!
Aline De Bruin
Mooi concert! Goede vibe, op het podium en in de interactie met publiek. Genoten!
Esmee Haveman
Geweldig concert. Erg goed geregeld allemaal en gezellig aangekleed
Willeke Verhoeven
Geweldige avond genoten. Wat een energie heeft deze groep. Je wordt direct blij.
Sari
Zelfs de kerstboom op het podium danste mee. Het plezier dart jullie in muziek maken hebben spatte er vanaf. Heerlijke avond gehad
Linda
Heerlijk mee genomen op weg naar het kerstfeest. Om blij van te worden zo gezellig.
Joni
Het was wederom weer een fantastische feest! Geweldige artiesten, geweldige stal, geweldig nieuw licht verspreid. Thank you guys!
Vivian Berghuis
Zo als voorgaande jaren een hemels kerst feest! Weer genoten en dankbaar! Wat een energie en enthousiasme! Bedankt mannen!
Caroline
Wat een geweldige avond hadden wij met Trinity, genoten! Heerlijke, bekende liederen in mooie medleys en van Sela ook een prachtig lied gezongen! Daarnaast een prachtig verhaal rondom het licht dat nooit dooft, ook al lijkt het maar een klein lichtje... Superbedankt jongens!
Roel
We hebben enorm genoten. Wat een feest. Feest van kerst, eenheid, feestelijke maaltijd, krachtige bemoedigende uitspraken en gave band plus dames half a Mike en VS violiste. Zeker voor herhaling vatbaar. Gave totaalbeleving!!0
Ine
Ja, super genoten! daar wordt je helemaal blij van! ik draag die blijdschap nog steeds bij mij! en die kerstboom haha, daar moest ik ook zo om lachen, die dansten gewoon mee! Super gaaf... enorm bedankt voor jullie enthousiasme en dat het niet alleen een feestje is maar dat jullie ook de liefde van God doorgeven. Want daar gaat het uiteindelijk om. Immanuel God met ons! God met jullie Trinity ook in 2020!

Info