Trinity: Kerststallentour 2019

Gouda, Goudse manege, zaterdag 14 december 2019, 20:00 - 22:00 uur

Reacties van bezoekers

Pedro
Mooi en goed concert! Lekker eten (stampot) en drankjes (gluhwijn). Kreeg wel koude voeten maar door de muziek en het springen werd dit ruimschoots goedgemaakt.
Johannes
Het was een feest, en gezellig en goed verzorgd
Riette
Geweldig om er weer bij te zijn!! Altijd feestje bij Trinity!!
Gerben
Topavond gehad! Ze hebben met hun muzikaliteit een Hemels feestje neergezet! Samen met een aantal familieleden enorm genoten van de hele show.
Ronald
Wat een sfeervolle avond. Een prachtig ingerichte manege en Trinity was geweldig op dreef. Een mooie manier om de kersttijd in te gaan!
Ria
Ik heb genoten van publiek en band. Het was een heel gezellig concert!
Alida
Geweldig, wat een muzikaliteit, energie en interactie met de zaal! Kerstverhaal kwam op een indrukwekkende manier naar voren, mooi verweven door het hele concert. Tof!
Jan Hein Van Den Berg
Wat een topavond weer! Wat weten ze er elke keer weer een show van te maken. Complimenten. En voor de organisatie ook complimenten dat alles weer zo goed geregeld is!!
BelindaOV
Wat een sfeer, wat een feest, wat een energie! Het was een topavond! Bedankt!!!!
Gerard
Het was geweldig en het was ontroerend! Ik ben niet zo'n "kerst-man", maar dit heeft met wat gedaan!
José
Het was een feest! Dank jullie wel voor een heerlijke avond.
Heleen
Wat een feestje, van klein tot groot hebben genoten... enne de kids waren onder de indruk van het kapsel van Henk.... toen de temperaturen opliepen en de muts afging voldeed het niet helemaal aan de verwachting????
Melanie
Een prachtige boodschap met een muzikaal feestje. Bedankt voor deze TOP avond het kerstgevoel zit er in hoor????
Wim
Heerllijke muziek. Vooral de toespraak met de kaars sprak me erg aan. De band, daar krijg je energie van. Onvolwaardelijk genieten.
Marieke
Het was een super feestje!!! Genoten samen met mijn nichtje. Nu helemaal in kerstsfeer.
Fer
Geweldige avond! Met recht kerstFEEST. Gezellig en lekker eten van te voren. Boeiend van begin tot eind. Helemaal compleet met de geweldige gastmuzikanten. Mooi inhoud gegeven aan kerst en geweldige interactie met publiek. Mooi licht en goed geluid!

Info