Timzingt: Verloren Vaders (cabaretvoorstelling)

Zeist, Theater Figi, vrijdag 17 januari 2020, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Cock
Wat een talent die TimZingt. Prima voorstelling, afwisselend gierend leuk en goede boodschap. Leuke avond. Complimenten!
Els
Echt heel gaaf, ook wel spannend...want hij confronteert altijd zo en houdt een spiegel voor..maar daardoor ook leerzaam! En natuurlijk lekker ook lachen, je bent echt er ff uit!
Peter
Heerlijke avond gehad. Mooie liedjes!
Ina
Voor het eerst bij Tim Zingt. Leuke humor en een geestelijk randje. Aanrader als een avond uit.
Marianne
Superleuk. Echt genoten. Professioneel. Grappig. Afwisselend Wij kijken al uit naar een volgende voorstelling.
Arjan
Mijn vriendin en ik hebben enorm genoten. Extra mooi is dat mijn vriendin verloskundige van beroep is en daarbij dus flink op de hak werd genomen.
Marc
Erg mooie show :) hij is een meester in het neerzetten van een mooie boodschap met daaromheen erg goede grappen
Coen
Wat een (noten)kraker die TimZingt... Te gek Tim. Rising star.
Gert
Goede en erg leuke voorstelling. Compliment Tim!
Freek
Van begin tot eind dubbel gelegen, wat een geweldige combinatie van humor en diepgang. Ik ga zeker nog een keer deze tour.

Info

In zijn vijfde cabaretprogramma vindt Timzingt zichzelf op een wel heel rare plek: de ballenbak van het kinderparadijs. Hoe hij er precies beland is, is een raadsel, maar het blijkt de ideale plek om zijn leven te overdenken. Al wachtend komt Tim tot verrassende inzichten. Hij blijkt niet de enige verloren vader te zijn...

Een gloednieuw cabaretprogramma - voor man/vrouw/opa/oma/iedereen - over altijd kind zijn, volwassen worden, over grote verwachtingen hebben en deze weer los moeten laten. Over stiekeme fantasieën en harde realiteit. Is dit dan wat het is en hoe nu verder? Eén ding is zeker: dit wordt Tims eerste voorstelling met ballen!

‘Verloren Vaders’ is de vijfde cabaretvoorstelling van Tim van Wijngaarden. Onder de naam Timzingt geeft hij theaterbezoekers een hilarische avond cadeau. Een avond vol prachtige verhalen, leuke liedjes en (meerdere) gedachten om mee naar huis te nemen.

Een aantal reacties op de vorige voorstelling, 'Goed Verhaal':

Geniaal goed verhaal: humoristisch, diepzinnig, maatschappijkritisch en toch luchtig - Gerda

Dit is uit het leven gegrepen! Een lach en een traan. Ontroerend met een indringende boodschap - Jannie

Het was genieten vanwege de scherpte van zijn observaties van heden en verleden. Aandoenlijk ook hoe emoties in liedjes en teksten tot uiting komen - Aart

Agenda


Provincie Utrecht Houten Theater Timzingt

Timzingt

Timzingt maakt (liedjes)cabaret en kleinkunst en speelt over (bijna) alles wat leven heet. Timzingt heeft vier avondvullende cabaretprogramma’s geschreven. Daarnaast schrijft Tim columns voor onder meer EO-Visie. Timzingt: Goed Verhaal (CD)
CD: Goed verhaal