Sela: CD-concerten 'Thuis'

Zaterdag 9 november 2019, 14:30 - 16:45 uur

Woerden, Maranathakerk

Sela: CD-concerten 'Thuis'

Woerden, Maranathakerk, zaterdag 9 november 2019, 14:30 - 16:45 uur

Reacties van bezoekers

Ida Haijema Bril
Zo bijzonder, zo mooi, zo tot eer van Hem. Genoten!!
Arina
Prachtig concert. Mooi om zo samen met elkaar te zingen en God te eren! Mooie keuze van de liederen zo bij elkaar. Dank Sela voor weer een prachtig programma!
Leonoor
Geweldige middag gehad met prachtige liederen gespeeld en gezongen door mooie mensen. Samenzang zou wat mij betreft iets minder mogen.
Karin
Het was een prachtige middag! Fijn om met elkaar te luisteren naar de nieuwe liederen over Thuis zijn/komen en met elkaar tijdens de samenzang God te eren. Wat verwoorden de twee jongens het verhaal mooi! Het heeft ons geraakt! Dank jullie wel, Sela!
Johanna
Geweldige middag gehad met goede afwisseling van nieuwe liederen en de bekendere liederen. Heerlijk mee kunnen zingen en leuk dat de kinderen zo centraal werden gezet ook tijdens de voorstelling! God alle eer en dank!
Leo En Bianca Doornebal
Wij vonden het prachtig. Zo vreugdevol God de eer brengen!
Josca
Het was prachtig. Ontroerend hoe de twee jongens het verhaal vertelden. Met daarna de prachtige liederen over thuis komen/zijn bij God heeft het me geraakt.
Sylvia Van Hese
We hebben ontzettend genoten van een heerlijk optreden.

Info

Sela komt in september met een nieuwe CD 'Thuis' en organiseert een reeks concerten om de nieuwe liederen samen te zingen.

'Thuis zijn' wordt verbeeld met het bekende schilderij van Rembrandt 'De terugkeer van de verloren zoon'. Dit schilderij is misschien wel een van de mooiste beelden van Gods liefde voor ons. Een onvoorwaardelijk houden van. 'Mijn jongen, jij bent altijd bij me, en alles wat van mij is, is van jou.'

De concerten gaan over jezelf thuis weten bij God, zonder dat er iets van je wordt verlangd. Met liederen en korte gedachten staan we stil bij dit prachtige gegeven. De concerten bestaan uit een mix van bekende en nieuwe liederen. Heerlijk luisteren én meezingen wisselen elkaar, zoals bij alle Sela-concerten, weer goed af.

Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk. Tijdens de concerten van Sela worden deze liederen gezongen en enthousiaste muzikanten nemen deze ervaring vaak mee naar hun eigen kerk. Gratis bladmuziek is voor iedereen verkrijgbaar via www.sela.nl/liederen. Het is mogelijk om Vriend van Sela te worden en deze missie te steunen.