4 Martijn van Essen op zaterdag 6 november 2021 in Soest - truetickets.nl
Coronamaatregelen:
Voor evenementen tussen 25 september en medio november kan om een coronatoegangsbewijs gevraagd worden.
Of dit van toepassing is, vindt u op de reserveringspagina van het desbetreffende evenement.

Martijn van Essen: Tijd om op te staan

Soest, Theater Idea, zaterdag 6 november 2021, 20:00 - 21:20 uur

Info
Tickets
Contact
Dit concert stond eerst gepland in september maar is vanwege organisatorische omstandigheden verplaatst naar 6 november.
Bekijk en beluister de nieuwste videoclip in de playlist onderaan deze pagina.

'Tijd om op te staan' is een programma met sfeervolle, rake liedjes. Met het vertellen van impactvolle, waargebeurde gebeurtenissen uit zijn leven steekt hij zijn gevoel niet onder stoelen of banken. Het delen van zijn hart en hoofd geeft ruimte voor herkenning, troost, hoop en gedachten over je eigen leven. In combinatie met zijn verhalen over het ontstaan van zijn liedjes is een concert een persoonlijke belevenis. Een grote inspiratiebron voor hem is Stef Bos.

Geschiedenis
Na jaren actief te zijn geweest in worshipband InSalvation, besluit Martijn van Essen in 2010 op zoek te gaan naar meer kwetsbaarheid en persoonlijkheid in zijn muziek. In 2012 laat hij voor het eerst in het Nederlands van zich horen. Martijn speelde afgelopen jaren bij diverse radiostations (o.a. Radio 3FM en Radio 5), evenementen en in theaters.

Agenda


Amersfoort Provincie Utrecht Concerten Martijn van Essen

Martijn van Essen

Martijn van Essen brengt kwetsbare liedjes vanuit zijn eigen leven die ruimte geven om dichterbij je eigen hart te komen. Muziek van hart tot hart.