Kleine concerten tot 30 bezoekers zijn weer mogelijk. Alle activiteiten worden conform de richtlijnen van het RIVM uitgevoerd.

Martijn van Essen: Tijd om op te staan

Amersfoort, De Brug, vrijdag 30 april 2021, 20:00 - 21:30 uur

Info
Tickets
Vragen
Dit concert stond eerst gepland op 7 november in Voorthuizen, maar is vanwege de coronamaatregelen verplaatst naar 11 december in Amersfoort.
Bekijk en beluister de nieuwste videoclip in de playlist onderaan deze pagina.

'Tijd om op te staan' is een programma met verhalen en liedjes waar Martijn jaren aan gewerkt heeft. Met het vertellen van impactvolle, waargebeurde gebeurtenissen uit zijn leven steekt Martijn van Essen zijn gevoel niet onder stoelen of banken. Het delen van zijn hart geeft ruimte voor herkenning, troost en gedachten over je eigen leven. Er komen teksten en thema's voorbij die je misschien niet snel ziet op Twitter, Facebook of Instagram, maar die het waard zijn om gehoord te worden.

Geschiedenis
Na jaren actief te zijn geweest in worshipband InSalvation, besluit Martijn van Essen in 2010 op zoek te gaan naar meer kwetsbaarheid en persoonlijkheid in zijn muziek. In 2012 laat hij voor het eerst in het Nederlands van zich horen. In combinatie met zijn verhalen over het ontstaan van zijn liedjes is een concert een persoonlijke belevenis. Een grote inspiratiebron voor voor hem is Stef Bos. Martijn speelde afgelopen jaren bij diverse radiostations (o.a. Rob Stenders en Bert van Lent op Radio 3FM), evenementen en in theaters.

Agenda


Martijn van Essen Concerten Provincie Utrecht Amersfoort

Martijn van Essen

Martijn van Essen brengt kwetsbare liedjes vanuit zijn eigen leven die ruimte geven om dichterbij je eigen hart te komen. Muziek van hart tot hart.