Trinity: pre-vakantie marathonconcert

Vrijdag 3 juli 2020, 16:00 - 17:00 uur

Capelle aan den IJssel, Isala Theater

Trinity: pre-vakantie marathonconcert

Capelle aan den IJssel, Isala Theater, vrijdag 3 juli 2020, 16:00 - 17:00 uur

Info

Op vrijdag 3 juli komt de tweede single van het ‘Trinity Wereldwijs' album uit: 'Opblijfavond', inclusief doldwaze clip waar een heleboel members van Trinity & Friends aan mee doen! Mooie reden voor een pre-vakantie marathonconcert, dachten de mannen van Trinity.

Na alle maanden zonder optredens vanwege de coronacrisis ziet Trinity eindelijk kans je uit te nodigen voor een reeks intieme theaterfeestjes in het releaseweekend van 3 en 4 juli.

Dus: Wil je eindelijk weer eens live meeswingen (met je billen op een stoel) met je favoriete Trinity liedjes EN een voorproefje horen van het album ‘Eén grote familie’, dan moet je er bij zijn!

Op de locatie richten we alles dusdanig in dat je optimaal kunt genieten van Trinity, met inachtneming van de coronamaatregelen van het RIVM. Het betreft een speel-marathon, dus je krijgt de keuze uit tijdsslots. We beloven je een onvergetelijke dosis Trinity Vitamine. Omdat we maximaal 100 mensen binnen mogen laten, spelen we telkens een klein uur voor iedere groep. Dit om zoveel mogelijk mensen een hemels feestje te bieden. Een unieke muzikale en hoopvolle ervaring in corona-tijd… App snel je vrienden en bestel tickets!