Joke Buis: Vertrouwd & Nieuw

Vrijdag 6 november 2020, 19:00 - 20:15 uur

Ermelo, Westerkerk

Joke Buis: Vertrouwd & Nieuw

Ermelo, Westerkerk, vrijdag 6 november 2020, 19:00 - 20:15 uur

Info

Benieuwd wat je kunt verwachten? Beluister de eerste nieuwe liederen uit Joke's project, in de playlist onderaan deze pagina.

Kom genieten van Joke’s nieuwe, persoonlijke liederen en vertrouwde klassiekers uit haar repertoire. Joke zingt in een intieme, coronaproof setting over thema’s die dichtbij haar hart liggen en tegelijkertijd een herkenbare boodschap hebben.

Joke Buis is als zangeres vanaf 2019 een nieuwe weg ingeslagen. Joke vertelt: 'Ik merk dat de drang om persoonlijke muziek vanuit mijn hart te maken steeds groter wordt.' De reacties uit het land op de nieuwe persoonlijke weg zijn erg positief. Joke: 'Mooi om te merken dat de nieuwe liedjes niet alleen iets met mijn hart doen, maar dat het ook zijn werk doet bij de luisteraar!'

Tijdens 'Vertrouwd & Nieuw' komen oud & nieuw bij elkaar: nieuwe, eigentijdse luisterliedjes, over thema’s die Joke’s hart raken, worden gecombineerd met liederen van haar vorige CD's. Vertrouwen is daarin het centrale thema, een thema dat past bij het leven van Joke en dat in haar muziek op verschillende manieren terugkomt.