Trinity: Drive-in Gatherings

Almkerk, Jongerencentrum de Pomp, zaterdag 26 september 2020, 20:00 - 22:00 uur

Info
Tickets
Vragen

Iedereen kent ze al, de huis-, tuin- en schuurfeesten VOL ontmoeting, muziek en verbinding waarmee Trinity naar jou toekomt: dat zijn de Trinity Gatherings. Vanwege de corona-maatregelen kan dat niet overal meer, maar Trinity zou Trinity niet zijn als ze daar niet een leuke oplossing voor bedenken. Dit jaar komt daar een knotsgek aspect bij en dat is dat je met je famillie of vrienden in je eigen auto het concert kan mee komen maken: een Drive-in Gathering, dus!

De band speelt op een vrachtwagen en daaromheen staan alle bezoekers in auto's. Je hoort en ziet de band spelen en kan het geluid zelfs ontvangen via je eigen radio. Dansen mag gewoon in de auto en wil je er even uit dan kan dat aan de bestuurderszijde. 1,5 meter en een spetterend feest gegarandeerd!

Frontman Elbert Smelt legt het je uit: 'We zijn super dankbaar dat we weer kunnen spelen en houden van feesten op creatieve manieren, maar onze kern verliezen we nooit: akoestisch, met weinig poespas, een hemels feestje bouwen!' 'En dat is precies waarom we juist nu, naast 'gewone' Gatherings, Drive-in Gatherings gaan doen: Avonden vol muziek, verhalen, zang, dans, hapjes, drankjes en ontmoeting. We houden van feesten en heel veel lol hebben met ons publiek. En natuurlijk gaan we op zoek naar wat jou en ons inspireert en hoop geeft.'

Stel je dus voor: 100 tot 150 gasten, 50-75 auto's, de mannen van Trinity op een grote vrachtwagen of podium, hapjes en drankjes (kopen door het raam), een gezellig doldwaas sfeertje EN de tijd om te feesten.

Waarom zou je gaan? Nou, bekijk het zelf in de video hieronder: Trinity nam alvast de proef op de som en deed een proef Drive-in Gathering .

Agenda


Concerten Noord-Brabant Trinity

Trinity

Trinity weet als geen ander hoe je een Hemels feestje moet geven. Ze mengen Zuid-Amerikaanse en Ierse folk met Afrikaanse beats en pop grooves voor hun unieke akoestische muziekervaring.