Christelijke coaching: Dag van Rust

Soest, De Kleine Melm, zaterdag 10 oktober 2020, 10:00 - 17:00 uur

Info

Ervaar je veel druk en mis je focus? Kom je te weinig aan jezelf toe? Op de Dag van Rust kun je ontdekken waar dit vandaan komt en wat je kunt doen om kalmer te leven. Een hele dag alleen hiervoor, op een prachtige plek met heerlijk eten, inspirerende talks, mooie oefeningen en… genoeg rust. En dat begeleid door de twee ervaren christelijke coaches Otto Kamsteeg en Reinier Sonneveld.

De Dag van Rust is voor wie wil opladen, bijvoorbeeld om het nieuwe seizoen fris te starten. Je onderzoekt de patronen die maken dat je rust mist en probeert deze dag nieuwe gewoontes uit. Er zijn ‘rustgevende’ talks en je werkt met je persoonlijke doelstellingen. Naast de rustmomenten doe je oefeningen om je focus te hervinden en opgeladen verder te gaan.

Otto Kamsteeg en Reinier Sonneveld (bekend als schrijver) coachen als duo mensen die zich verbonden weten aan het christelijke geloof. Eerdere deelnemers waarderen hun trainingen met gemiddeld een 9,2. Zij beschrijven vooral te groeien in wijsheid en vrijheid.

Kamsteeg en Sonneveld werken met kleine, veilige groepen. Daarom is het op deze 'Dag van Rust' mogelijk om te werken aan jouw persoonlijke doelen en kun je ter plekke oefenen met wat je ontdekt, zodat jij de stappen kunt zetten die je graag wilt maken.

De Dag van Rust is zaterdag 10 oktober, op een prachtige locatie bij de rivier de Eem in Soest.

Dagprogramma:

  • Van 10:00 tot 17:00
  • 3 pauzes en heerlijke lunch
  • 6 talks
  • 5 oefeningen
  • individuele en groepsontmoetingen
  • De tarieven zijn inclusief lunch, materialen en versnaperingen. Er zijn geen bijkomende kosten. We houden ons aan de coronarichtlijnen van de overheid.

    Meer christelijke coaching
    Kamsteeg en Sonneveld organiseren dit najaar nog twee andere trainingen. Op zaterdag 17 oktober is de Dag van Vergeven. Van 12 t/m 14 oktober kun je deelnemen aan ‘Zin in je werk’, een intensieve driedaagse coaching op het prachtige Vlieland. Kijk op www.nieuweuitzichten.nl voor meer informatie en ervaringen van eerdere deelnemers.