Christelijke coaching: Dag van Vergeven

Soest, De Kleine Melm, zaterdag 17 oktober 2020, 10:00 - 17:00 uur

Info

De Dag van Vergeven is voor wie pijn is aangedaan en daar minder door wil worden beheerst. Een heftig thema, waar je op een persoonlijke manier in een kleine, veilige groep aan kunt werken en stappen in kunt maken. En dat begeleid door de twee ervaren christelijke coaches Otto Kamsteeg en Reinier Sonneveld.

De Dag van Vergeven is voor wie iets naars of ergs heeft meegemaakt en daar niet genoeg los van komt. Je blijft er aan terugdenken en het bepaalt te veel van je dagen. Op de Dag van Vergeven krijg je, door persoonlijke oefeningen en leerzame talks, meer inzicht in hoe dit werkt bij jou en hoe het anders kan voor jou. Hoe kun je recht doen aan wat er is gebeurd en tegelijk dit meer loslaten en vrijer leven?

Otto Kamsteeg en Reinier Sonneveld (bekend als schrijver) coachen als duo mensen die zich verbonden weten aan het christelijke geloof. Eerdere deelnemers waarderen hun trainingen met gemiddeld een 9,2. Zij beschrijven vooral te groeien in wijsheid en vrijheid.

Kamsteeg en Sonneveld werken met kleine, veilige groepen. Zeker op de Dag van Vergeven is dat belangrijk. Er wordt niets ‘gepusht’, je hoeft niet meer te delen dan je wilt en goed voor je is. Je kunt je eigen proces aangaan en stappen zetten in vergeven.

De Dag van Vergeven is zaterdag 17 oktober, op een prachtige locatie bij de rivier de Eem in Soest.

Dagprogramma:

  • Van 10:00 tot 17:00
  • 3 pauzes en fijne lunch
  • 5 talks
  • 7 oefeningen
  • individuele en groepsontmoetingen
  • De tarieven zijn inclusief lunch, materialen en versnaperingen. Er zijn geen bijkomende kosten. We houden ons aan de coronarichtlijnen van de overheid.

    Meer christelijke coaching
    Kamsteeg en Sonneveld organiseren dit najaar nog twee andere trainingen. Op zaterdag 10 oktober is de Dag van Rust. Van 12 t/m 14 oktober kun je deelnemen aan ‘Zin in je werk’, een intensieve driedaagse coaching op het prachtige Vlieland. Kijk op www.nieuweuitzichten.nl voor meer informatie en ervaringen van eerdere deelnemers.