Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /home/iticket/domains/portal2018/3.detect.source.php on line 31
Sela op donderdag 17 september 2020 in Videoconcert - truetickets.nl

Sela: Toekomst vol van hoop (kijk videoconcert terug)

Donderdag 17 september 2020, 20:00 - 22:30 uur

Videoconcert, TERUGKIJKEN

Sela: Toekomst vol van hoop (kijk videoconcert terug)

Videoconcert, TERUGKIJKEN, donderdag 17 september 2020, 20:00 - 22:30 uur

Info

T/m 17 september kun je via deze pagina een kaart kopen om direct het 2 uur durende videoconcert van 3 september j.l. (terug) te kijken.

U geeft een toekomst vol van hoop;
dat heeft U aan ons beloofd.
                     Niemand anders, U alleen,
leidt ons door dit leven heen

Sela gaf op 3 september een LIVE videoconcert voor de bezoekers van de Paastour én iedereen die alsnog wilde aansluiten. Een concert zoals je van Sela gewend bent. Een avond in een prachtige kerk, heerlijke luisterliederen en liederen om je samen met anderen in Nederland aan op te trekken. Liederen vol van hoop. Op het speciaal bedachte programma staan o.a. de liederen Ik leef, U bent mijn schuilplaats Heer, Ik zal er zijn en Toekomst vol van hoop.

Toegang tot videoconcert
Via de bevestigingspagina (na reserveren) en/of bevestigingsmail met de daarin opgenomen button die naar je reservering leidt, heb je na reserveren direct toegang tot het videoconcert. Het is mogelijk het concert te bekijken op je computer, laptop, tablet, Smart TV of eventueel smartphone.

Alternatief voor paastour
Net na de start van de Paasconcerten van Sela kwam het bericht dat Nederland in lockdown moest. Noodgedwongen werden de de resterende concerten opgeschort. Nu, verschillende maanden later, is de situatie nog niet verbeterd. Met toenemende besmettingen en de 1,5-meter richtlijn is het ook de komende tijd helaas niet mogelijk om fysieke concerten te organiseren. Voor Sela is dat geen reden om bij de pakken neer te zitten. De muzikanten willen hoopvol leven, genieten van wat wel mogelijk is.