Living Lighty 2020: Family Matters (livestream)

Videostream, LIVE, dinsdag 27 oktober 2020, 19:00 - 22:00 uur

Info
Tickets
Vragen
Dit evenement stond oorspronkelijk gepland op 27 oktober, en is in verband met de coronamaatregelen omgezet naar een livestream evenement. Had je oorspronkelijk gereserveerd voor bezoek aan het evenement in Veenendaal, dan krijg je automatisch toegang tot de livestream.

Op 27 oktober 2020 organiseert Groundwork opnieuw Living Lightly, vanwege de coronamaatregelen nu door middel van een online livestream. Met het thema ‘Family Matters’ duiken we in de wereld die schuilgaat achter familierelaties. Gebaseerd op een mix van psychologie en theologie. Met lessen van Michelle van Dusseldorp (psycholoog) en Arie de Rover (counselor) en muziek van Matthijn Buwalda. Leerzaam, inspirerend en uitdagend voor échte familiemensen en ook voor wie niet zo veel (met) familie heeft.

Wie je bent werd voor een groot deel gevormd door het gezin waarin je opgroeide. Geen wonder dat familierelaties ook een belangrijke rol blijven spelen nu je volwassen bent. Dat kan heel leuk en gezellig zijn, maar ook ronduit moeilijk of een hoop gedoe.

Het vertrekpunt van Living Lightly is: onze familie doet ertoe. In 3 uur diepen we uit hoe dat precies zit. Ontdek hoe je je op kunt stellen wanneer je last hebt van ingewikkelde familiepatronen. En leer ongezonde patronen te doorbreken terwijl je in relatie blijft met je familie.

Meer weten?
Kijk op Livinglightly.nl

Agenda


Living Lightly Groundwork Conferenties

Groundwork

Groundwork biedt trainingen voor christenen die willen investeren in hun eigen persoonlijke groei. Jaarlijks organiseert de organisatie het evenement 'Living Lightly'.