LEV: Dansen in de regen

Videoconcert, TERUGKIJKEN, zaterdag 31 oktober 2020, 20:00 - 22:00 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van LEV voor nieuwe data.

Info

T/m 31 oktober (20.00 uur) kun je via deze pagina een kaart kopen om direct het videoconcert 'Dansen in de regen' van 17 oktober j.l. (terug) te kijken.

'Dansen in de regen’ is de titel van het nieuwe album van LEV, dat in februari is verschenen! Een album met twaalf nieuwe, frisse, Nederlandstalige liederen. Centraal staat het leven met God, waarin je mag zijn als een kind; blij en onbevangen, vrij en vol verlangen. Een leven met hoogte- en dieptepunten, maar met het vertrouwen dat Hij erbij is en dat Hij goed is, altijd.

Het nieuwe album ‘Dansen in de regen’ was in de zomer van 2019 al klaar. In de planning destijds leek het de band verstandig de CD in het voorjaar van 2020 uit te brengen met een bijpassende tour. Maar helaas, dat liep allemaal even anders. Door de coronacrisis werd de tour eerst uitgesteld en nu vervangen door een live videoconcert.

Toegang tot videoconcert
Via de bevestigingspagina (na reserveren) en/of bevestigingsmail met de daarin opgenomen button die naar je reservering leidt, heb je na reserveren direct toegang tot het videoconcert. Het is mogelijk het concert te bekijken op je computer, laptop, tablet, Smart TV of eventueel smartphone.

Je hoeft niet te schuilen voor het leven. Zoek je geluk maar bij de Levende. Als de wolken huilen, hoef je niet te schuilen, maar mag je leren dansen in de regen.

LEV heeft hart voor God, muziek en mensen. De band maakt nieuwe Nederlandstalige muziek met een eerlijke boodschap om mensen te bemoedigen en inspireren. Het is mogelijk om Vriend van LEV te worden en deze missie te steunen.