Trinity Worldwide Christmas Party (terugkijken videoconcert)

Videoconcert, TERUGKIJKEN, zaterdag 2 januari 2021, 20:00 - 21:15 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Trinity voor nieuwe data.

Info

T/m 2 januari (20.00 uur) kun je via deze pagina een kaart kopen om direct het videoconcert 'Trinity Worldwide Christmas Party' van 19 december j.l. (terug) te kijken.

In de afgelopen jaren zijn de kerststallentours van Trinity een begrip geworden. Jezelf warm dansen, volop stal-gevoel in een manege, je winterlaarzen in het mulle zand stampen terwijl je luistert naar Trinity en hun vrienden die op twee boeren karren staan te swingen en kerst dichtbij brengen. Een wereldwijd hemels feest!

Nu, in een tijd waarin dit soort concerten door Corona ondenkbaar zijn, is hoop en blijdschap meer welkom dan ooit. En daarom gaat Trinity dit jaar weer los door het verhaal van kerst tóch te vertellen vanuit een sfeervolle stal. Dit jaar staat de band voor een nóg grotere uitdaging want ze brengen de stal en het feest bij jou thuis, en het leuke dit jaar is: iedereen kan aanhaken! Dus dat is extra goed nieuws voor de fans in Europa, Afrika, India en Noord- en Zuid-Amerika…

Op 19 december gaf de band een Trinity World Wide Cosmic Christmas Party. Nog nooit was het Trinity gelukt om mensen uit alle werelddelen te verbinden en met fans uit alle windstreken op één moment samen het verhaal van kerst te beleven. Dus het werd lokaler en wereldwijder tegelijk en dat allemaal via een hoogwaardige videostream. Een echt Trinity feestje in je huiskamer: jij zet de boom klaar en het lekkers, Trinity zorgt voor de rest…

Pay what you like
Kerstfeest is het ultieme feest van verbinding. Verbinding tussen hemel en aarde en mensen onderling. We steken onszelf best wel in de kosten om deze streams te kunnen doen, in een jaar dat al moeilijk voor ons is. Maar het is juist nu belangrijker dan ooit om TOCH dit feest samen te vieren. Iedereen is welkom om aan te haken met het ‘Pay What You Like’ principe. Heb jij nou genoeg te makken of kijk je de show met vrienden/ familie (die je prima een betaalverzoekje kunt sturen bijvoorbeeld), dan rekenen we op jou om deze reeks kerstconcerten wereldwijd te kunnen weg zetten. Heb je een kleine beurs en kijk je de stream enkel in je eentje: schroom dan niet om het minimale bedrag te kiezen: samen staan we in voor elkaar. Zeker in Corona-tijd en al helemaal met Kerst!

Toegang tot videoconcert
Via de bevestigingspagina (na reserveren) en/of bevestigingsmail met de daarin opgenomen button die naar je reservering leidt, heb je na reserveren direct toegang tot het videoconcert. Het is mogelijk het concert t/m 2 januari te bekijken op je computer, laptop, tablet, Smart TV of eventueel smartphone.