Coronamaatregelen per 28-11:
Vanaf zondag 28 november zijn avondconcerten met publiek voor minimaal 3 weken niet mogelijk. Ook de 1,5 meter kan aanleiding zijn om concerten te annuleren. Als je een reservering hebt voor die periode hoor je in de loop van de komende week wat dit voor jouw reservering betekent.

Christelijke coaching: Dag van Kiezen

Soest, De Kleine Melm, zaterdag 6 november 2021, 10:00 - 17:00 uur

Info

Je staat voor grote stappen in je werk of in je leven. De Dag van Kiezen helpt je om knopen door te hakken. Een hele dag, op een prachtige plek met heerlijk eten en inspirerende talks. En dat begeleid door de twee ervaren christelijke coaches Otto Kamsteeg en Reinier Sonneveld.

De Dag van Kiezen is voor wie voor een dilemma of belangrijke beslissing staat. Je kunt, eventueel met een partner of compagnon, een hele dag de diepte in om te ontdekken wat je motiveert, belemmert en wat wijsheid is in jouw unieke situatie. Er zijn talks die je inspireren en je krijgt oefeningen en tools aangereikt waardoor je de ‘knopen’ kunt ontwarren en je alles scherper ziet. Met een helderder blik kun je vervolgens verder.

Otto Kamsteeg en Reinier Sonneveld (ook bekend als schrijver en spreker) coachen als duo mensen die zich verbonden weten aan het christelijke geloof. Eerdere deelnemers waarderen hun trainingen met gemiddeld een 9,2: “Een openbaring waarin ik mijzelf heb leren kennen.”

Kamsteeg en Sonneveld werken met kleine, veilige groepen. Zo kun je werken aan jouw persoonlijke doelen en kun je ter plekke ook oefenen met wat je ontdekt, zodat jij de stappen kunt zetten die je graag wilt maken.

De Dag van Kiezen is zaterdag 6 november, op een prachtige locatie bij de rivier de Eem in Soest.

Dagprogramma:

  • Van 10:00 tot 17:00
  • 3 koffiepauzes en heerlijke lunch
  • 6 inspirerende talks
  • 5 grondige oefeningen
  • individuele en groepsontmoetingen
  • De tarieven zijn inclusief lunch, materialen en versnaperingen. Er zijn geen bijkomende kosten. We houden ons aan de coronarichtlijnen van de overheid.

    Meer christelijke coaching
    Kamsteeg en Sonneveld organiseren dit jaar nog diverse andere trainingen. Op 23 oktober is de Dag van Rust, op 29 oktober de Dag van Ouder worden. Ook kun je regelmatig deelnemen aan ‘Zin in je werk’, een intensieve driedaagse coaching op het prachtige Vlieland. Kijk op www.nieuweuitzichten.nl voor meer informatie en ervaringen van eerdere deelnemers.