Coronamaatregelen:
Tot tenminste dinsdag 25 januari zijn helaas geen concerten en theatervoorstellingen mogelijk. Livestreams gaan wel door.

Klooster Nieuw Sion: Benedictijns leiderschap

Diepenveen, Klooster Nieuw Sion, woensdag 17 november 2021, 09:00 - 17:00 uur

Info

Corona en uw reservering
Mocht deze themadag vanwege de coronamaatregelen niet door kunnen gaan, dan krijgt u de mogelijkheid om uw reservering door te schuiven naar een volgende datum waarop deze themadag plaatsvindt. Ook is het mogelijk uw reservering te ruilen naar een andere themadag van Klooster Nieuw Sion of deze te annuleren (met restitutie van het aankoopbedrag).

De leefregel van Benedictus is onlosmakelijk verbonden met Klooster Nieuw Sion: de monniken hebben volgens deze regel gebeden, gewerkt en geleefd. De leefregel biedt inspiratie en handvatten om stil te staan bij persoonlijk leiderschap. Iedereen die eens stil wil staan bij het leidinggeven aan zijn of haar persoonlijk leven kan zich aanmelden. Als je hebt deelgenomen heb je zicht gekregen op de kenmerken van Benedictijns Leiderschap en heb je handreikingen ontvangen voor persoonlijk leiderschap. En niet te vergeten: een dag beleefd binnen het bijzondere klooster Nieuw Sion.

Programma in het kort

  - je maakt kennis met de 10 aspecten van benedictijns leiderschap
  - je ervaart wat het is om in rust en stilte daarop te reflecteren en je te bezinnen, zowel individueel als met de andere deelnemers
  - je neemt deel aan een rondgang in stilte, een maaltijd in benedictijnse stijl en – als je dat wilt – het getijdengebed
  - je gaat naar huis met een unieke ervaring en hebt inspiratie opgedaan in een bijzondere omgeving


Trainingen Klooster Nieuw Sion

Klooster Nieuw Sion

Nieuw Sion is een kloosterlijke haven waar je dichter bij God, jezelf en de natuur kunt komen. In het gastenhuis ben je welkom voor individueel verblijf of retraite.


 • Uitgelicht

 • Film: 24 uur met Kinga Bán

  In de aanloop naar één van de laatste concerten van Kinga Bán volgde filmmaker Willemijn Goos de zangeres een dag op de voet. Het leverde een indringend document op. Zonder interviews, zonder georkestreerde scènes, is het een onverbloemde registratie van een dag uit het leven van Kinga Bán. ’24 uur met Kinga Bán’, in mei te bekijken in diverse bioscopen in het land of via een online stream, laat een levend getuigenis zien van een hoopvolle God die ondanks, en misschien zelfs dankzij, tegenslag volop geloofd mag worden.

 • Trinity Wereldwijs: De Eén Grote Familie tour
 • Reserveer voor de New Wine Zomerconferentie 2022