Global Leadership Summit 2021

Online, Videostream, vrijdag 5 - zaterdag 6 maart 2021

Info

Net als de Global Leadership Summit in Amerika wordt deze leiderschaps­conferentie dit jaar in een andere vorm gegoten om deze voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken. De aftrap voor de GLS in Nederland vindt plaats op vrijdag 5 maart, en het programma bestaat deze dag uit zeven inspirerende toespraken. Vanwege grote belangstelling wordt op 6 maart een extra dag georganiseerd, identiek aan de eerste. De GLS wordt in 2021 gratis aangeboden.

Het eendaagse online event vindt gelijktijdig op verschillende locaties verspreid over Nederland plaats en wordt georganiseerd door een plaatselijke hostlocatie. Het programma bestaat deze dag uit zeven inspirerende toespraken. In het geval dat het door de coronacrisis niet mogelijk is om als groep bij elkaar te komen, zal de GLS individueel gevolgd kunnen worden en zal de verwerking, de gesprekken in groepen, via Zoom gefaciliteerd worden.

Aansluitend worden er twee avondbijeenkomsten georganiseerd rondom een thema: Taste of GLS. De eerste avond op 18 maart staat in het teken van 'Leiderschap in crisistijd'; het thema wordt uitgewerkt door Joël Aerts en dr. Ben Tiggelaar. Op de tweede avond, 15 april, gaat Inez Petter in op 'Leiderschap en time­management'.