Coronamaatregelen per 28-11:
Vanaf zondag 28 november zijn avondconcerten met publiek voor minimaal 3 weken niet mogelijk. Als je een reservering hebt voor die periode hoor je in de loop van de komende week wat dit voor jouw reservering betekent.

Concert Magna Musica

Diepenveen, Klooster Nieuw Sion, zaterdag 23 oktober 2021, 19:30 - 20:30 uur

Info

Het ensemble “Magna Musica” is opgericht door Joalien van den Houten (dirigent/zangeres) in 2019. Het koor bestaat uit maximaal twaalf gemotiveerde zangers die op projectbasis bij elkaar komen. De samenstelling van de zangers is ieder project wisselend, omdat het vrijblijvend is om mee te doen. Tijdens de repetities groeit men steeds meer naar elkaar toe en tijdens het concert hoor je één homogene klank. In december 2019 hebben we arrangementen van The King’s Singers in de sfeervolle Sint Annakapel van Kampen gezongen. Het streven is om ieder jaar minimaal drie concerten te geven.

In 2020 zijn er helaas geen uitvoeringen geweest, maar binnenkort is Magna Musica geregeld te beluisteren in Klooster Nieuw Sion, Diepenveen. Het repertoire is klassiek, denk aan muziek van Palestrina, di Lassus, Bach, maar ook moderne klanken van Gjeilo en Whitacre staan op het programma.


Magna Musica Klooster Nieuw Sion

Klooster Nieuw Sion

Nieuw Sion is een kloosterlijke haven waar je dichter bij God, jezelf en de natuur kunt komen. In het gastenhuis ben je welkom voor individueel verblijf of retraite.