Concerttour Christian Verwoerd: Alles begint met aanbidding

Hoogeveen, De Vredehorst, donderdag 14 oktober 2021, 20:00 - 22:15 uur

Info
Tickets
Contact

Zendingsorganisatie OMF organiseert in samenwerking met Christian Verwoerd zes concerten rondom de thema's zending en aanbidding.

Christian Verwoerd is inmiddels een bekende liedjesschrijver en zanger in christelijk Nederland. Hij vertelt over zijn muziek: 'In deze tijd waarin het geloof steeds meer onder vuur komt te liggen, (...) geloof ik dat het hard nodig is elkaar aan te sporen om Jezus te (blijven) volgen. Daarom wil ik graag teksten schrijven die mensen helpen om goed geworteld te raken in God.'

Thema
‘Alles begint met aanbidding’.... Wij zijn geschapen om God te kennen en aanbidden. Aanbidding geeft God de eer die Hem toekomt, en ons diepe vreugde. Het leert ons zien op Jezus en Hem de centrale plek in ons leven te geven. Dit is óók het verlangen van God voor alle mensen die nu nog niet van Hem hebben gehoord.

Wat een prachtige dag zal het zijn als God alles in allen is, en heel de schepping en alles wat adem heeft Hem zal aanbidden! Het ultieme doel van zending is aanbidding. Zending is niet het doel. Zending is nodig omdat de aanbidding ontbreekt waar men de naam van Jezus nog niet kent.

Tijdens de concerten zullen verbindende teksten en beelden iets laten horen en zien van Gods hart voor de volken. Christian Verwoerd heeft speciaal voor deze concerttour een nieuw lied gecomponeerd dat in het teken staat van zending.

Agenda


Drenthe Hoogeveen Christian Verwoerd

Christian Verwoerd

Christian Verwoerd is een zanger en liedjesschrijver die zowel lofprijs- en aanbiddingsnummers ten gehore brengt, maar ook verhalende liederen met een boodschap.


  • Uitgelicht

  • Timzingt: Verloren Vaders

    Cabaretier Timzingt keert in het voorjaar van 2022 terug in de theaters met zijn vijfde cabaretprogramma 'Verloren Vaders'. De gelijknamige theatertour werd vorig jaar abrupt onderbroken door de coronacrisis, maar nu krijgt u alsnog de mogelijkheid deze voorstelling in het theater te beleven. In 'Verloren Vaders' vindt Timzingt zichzelf terug op een wel heel rare plek: de ballenbak van het kinderparadijs. Hoe hij er precies beland is, is een raadsel, maar het blijkt de ideale plek om zijn leven te overdenken. Al wachtend komt Tim tot verrassende inzichten.

  • Concert Martijn van Essen
  • New Wine Zomerconferentie
  • Kinga Ban: Geboren