Concerttour Christian Verwoerd: Alles begint met aanbidding

Zaterdag 16 oktober 2021, 20:00 - 22:15 uur

Lexmond, Hervormde Kerk

Concerttour Christian Verwoerd: Alles begint met aanbidding

Lexmond, Hervormde Kerk, zaterdag 16 oktober 2021, 20:00 - 22:15 uur

Info

Zendingsorganisatie OMF organiseert met Christian Verwoerd een concert in Antwerpen rondom de thema's zending en aanbidding.

Christian Verwoerd is inmiddels een bekende liedjesschrijver en zanger in christelijk Nederland. Hij vertelt over zijn muziek: 'In deze tijd waarin het geloof steeds meer onder vuur komt te liggen, (...) geloof ik dat het hard nodig is elkaar aan te sporen om Jezus te (blijven) volgen. Daarom wil ik graag teksten schrijven die mensen helpen om goed geworteld te raken in God.'

Thema
‘Alles begint met aanbidding’.... Wij zijn geschapen om God te kennen en aanbidden. Aanbidding geeft God de eer die Hem toekomt, en ons diepe vreugde. Het leert ons zien op Jezus en Hem de centrale plek in ons leven te geven. Dit is óók het verlangen van God voor alle mensen die nu nog niet van Hem hebben gehoord.

Wat een prachtige dag zal het zijn als God alles in allen is, en heel de schepping en alles wat adem heeft Hem zal aanbidden! Het ultieme doel van zending is aanbidding. Zending is niet het doel. Zending is nodig omdat de aanbidding ontbreekt waar men de naam van Jezus nog niet kent.

Tijdens het concert zullen verbindende teksten en beelden iets laten horen en zien van Gods hart voor de volken. Christian Verwoerd heeft speciaal voor dit concert een nieuw lied geschreven dat in het teken staat van zending.